Spolehlivé auto do 170 000,-
Re: Spolehlivé auto do 170 000,-
k86: A platí to všeobecně o všech autech, že ceny dílů je třeba umět nakoupit na správných místech?
To jsem taky slyšela a zdá se mi to logický, ale praxi nemám...
Jasne ze ano, ten odkaz co jsem poslal patri k tem levnejsim, az nejlevnejsim.
Problem ale muze byt ten, ze nejake servisy nebudou chtit akceptovat vami dovezene dily, pak je dobre si nechat praci nacenit, protoze servisy maji velke slevy treba u Autokelly, klidne 30 - 50% oproti tomu za co to tam kupuje normalnio clovek a tim se dostavaji na ceny treba tohoto eshopu co jsem psal.
Rozhodne nema cenu brat treba dily v autorizovanem servisu a menit si je sam nebo v neznackovem servisu.
Problem ale muze byt ten, ze nejake servisy nebudou chtit akceptovat vami dovezene dily, pak je dobre si nechat praci nacenit, protoze servisy maji velke slevy treba u Autokelly, klidne 30 - 50% oproti tomu za co to tam kupuje normalnio clovek a tim se dostavaji na ceny treba tohoto eshopu co jsem psal.
Rozhodne nema cenu brat treba dily v autorizovanem servisu a menit si je sam nebo v neznackovem servisu.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
S dilama klidne pomuzu, kdyztak napis soukromou zpravuJancjaF píše:k86: A platí to všeobecně o všech autech, že ceny dílů je třeba umět nakoupit na správných místech?
Mirek
k86: Autorizovaný servis mě ani nehne - heh... My bydlíme na vesnici, nejpohodlnější je proto pro nás mechanik cca 500 m od domu. Je pravda, že jsem nikdy nekontrolovala ceny, které nám za opravy dává (je to špatně?).. Prostě mi řekne nasol a já solím, protože potřebuji opravené auto...
francis: No, zatím nemám ještě koupený a dokonce ani vyhlídnutý to auto... Takže třeba jednou - ačkoliv, jako všichni, doufám, že náhradní díly nebudu nikdy potřebovat
francis: No, zatím nemám ještě koupený a dokonce ani vyhlídnutý to auto... Takže třeba jednou - ačkoliv, jako všichni, doufám, že náhradní díly nebudu nikdy potřebovat
jestli jsi ochotna platit i za neco co na tom aute nebylo provedeno tak to delas dobre
k86: Co si budeme povídat... Jsem blonďatá a potřebuji vědět, zda auto odjede to, co potřebuji .. Víc by mě třeba i zajímalo, ale kapacita buněk na to nemá - tedy na ty informace podávané mechanikem mi mozek nepřijímá tak, aby s něma uměl pracovat i nadále. Zní to jako bla, bla, bla... Proto se před koupí auta ptám zde, kde si odpovědi můžu přečíst i zítra a případně googlit a googlit... To je mi teď docela k ničemu, protože auto stále rozhodnuté nemám . Dal jsi mi ale brouka do hlavy - že bych začala ověřovat?
Já ti rozumím, já to mám stejně, když se mi někdo snaží vysvětlit hlubší práci s počítačem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
presneM.Z. píše:Já ti rozumím, já to mám stejně, když se mi někdo snaží vysvětlit hlubší práci s počítačem.
Dnes na idnes vyšel článek, skoro jako dělaný pro mě a můj výběr....
Definitivně padlo cokoliv dieslovýho.
Pokukuji tedy benzín, od 1.8 výš. Zatím vyhrává VW Passat rv 2007.
Definitivně padlo cokoliv dieslovýho.
Pokukuji tedy benzín, od 1.8 výš. Zatím vyhrává VW Passat rv 2007.
No a co v tom passatu za motor? zrovna bych rekl, ze pokud VW tak radeji naftu, protoze ty benziny se koncernu nejak nedari
1.8TSI - totalni pruser
2.0FSI - nejlepsi volba z dostupnych, ale celkove je to bida
2.0 TFSI (TSI) - Polopruser
3.6 R6 - ten asi nebude za 170tkc
nechci strasit, kazde auto ma neco, ale vsechny passaty maji elektrickou parkovaci brzdu, ktera je nestastne vyresena s ohledem na zivotnost, motorky ovladajici brzku jsou v kazdem kole jeden a v plastovem segment. Velmi rado to praska a tim se to stave bez varovani nefunkcni. Oprava jednoho motoru 8 - 10000kc, jsou tam 2!
1.8TSI - totalni pruser
2.0FSI - nejlepsi volba z dostupnych, ale celkove je to bida
2.0 TFSI (TSI) - Polopruser
3.6 R6 - ten asi nebude za 170tkc
nechci strasit, kazde auto ma neco, ale vsechny passaty maji elektrickou parkovaci brzdu, ktera je nestastne vyresena s ohledem na zivotnost, motorky ovladajici brzku jsou v kazdem kole jeden a v plastovem segment. Velmi rado to praska a tim se to stave bez varovani nefunkcni. Oprava jednoho motoru 8 - 10000kc, jsou tam 2!