Podla teba je teda kazde zavodne auto bez manualu umelo spomalene ano? Vsetky specialy do vrchu, okruhove specialy..mmira píše: souhlasim ale s nazorem, tvrzeni o rychlosti automatu vychazi jen z neschopnosti ridicu. poustet se do debaty ale nechci, je to milionkrat vymlacena slama.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Souhlas - dobrý automat je rychlostně jinde. I kdyby na každým přeřazení nahoru byl rychlejší o 0.1s než dobrý řidič s manuálem (což je podle mě takový dolní odhad, spíš to bude ještě malinko v neprospěch řidiče), tak při 10 přeřazeních to může hodit třeba až 1s, což je bez debat hodně. Na těch brzdách nevím - ale zas taková trága to asi nebude - možná u rwd. Ale život není jen o rychlosti, takže za mě rozhodně manuál - to je to pravý ořechový, jen to rozhodně auto nezrychlí. Ale prostě to je vám ku.va tak boží, když to tam padne jak po másle .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
911: nemyslim, ze by tu nekdo bezne jezdil v zavodnim aute.
x2005: http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... e-machine/
jeste jsem loni mel pujcenou 125i a o te jsem odmitl psat, protoze pak uz by nam BMW auto asi nepujcilo.
jeste jsem loni mel pujcenou 125i a o te jsem odmitl psat, protoze pak uz by nam BMW auto asi nepujcilo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak povedzme si narovinu ze rychlost dnesnych lepsich automatov je hodne blizka sekvencnym prevodovkam, takze to neni ani tak o zavodnom aute. Okrem toho tu nikto nespochybnuje ze manual je co sa tyka zaujmavosti jazdy stale nenahraditelny. Akurat je to uz v dnesnej dobe taky maly prezitok.mmira píše:911: nemyslim, ze by tu nekdo bezne jezdil v zavodnim aute.
na rovinu, ja se s nikym hadat neminim. automat ci manual, je mi to jedno, moje volba je jasna.
jinak vzhledem k tomu, ze drtiva vetsina lidi jsou na rychle rizeni lopaty (vcetne me), tak se jim pak hodi mit automat, ktery to za ne odmaka. proto jsou s nim pak rychlejsi. ovsem to neznamena, ze to plati absolutne.
jinak vzhledem k tomu, ze drtiva vetsina lidi jsou na rychle rizeni lopaty (vcetne me), tak se jim pak hodi mit automat, ktery to za ne odmaka. proto jsou s nim pak rychlejsi. ovsem to neznamena, ze to plati absolutne.
Autoforum.cz
Dneska uz to ani nemusis umet kdyz to auta s manualem delaji samy ...francis píše:Jak jsem psal vyse - neuveril bych, co clovek dokaze s manualem... Je to koncert, kdyz nekoho vidis, jak to tam sazi s meziplynem, pod brzdama, bez cuknutidenis píše:Ok, vďaka za odpoveď. Ale tá hladkosť pri takej rýchlosti je pre mňa stále nepochopiteľná
To co predvadi qutomaticky meziplyny u manualu je versi tragedie nez cukani automatu... Samozrejme zalezi na schopnostech ridice... Manzelce se to v m3 libi, ja to hned vypinam protoze mi to pije krevVrooom píše:Dneska uz to ani nemusis umet kdyz to auta s manualem delaji samy ...francis píše:Jak jsem psal vyse - neuveril bych, co clovek dokaze s manualem... Je to koncert, kdyz nekoho vidis, jak to tam sazi s meziplynem, pod brzdama, bez cuknutidenis píše:Ok, vďaka za odpoveď. Ale tá hladkosť pri takej rýchlosti je pre mňa stále nepochopiteľná
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ja to videl v nejakym videu k porsche (asi GT4) kde to pry fungovalo bezchybne, asi elektronika tu atmosferu lip zkroti ...
Tak napiš něco tady neoficiálně...... Já jsem měl tu "čest" před několika měsíci s 218i Active Tourer 6MT, když to byla novinka. Musím říct, že velký zklamání, co si BMW dovolí nabízet. Ten tříválec je opravdu příšerný. Zvenku zvuk jako HTP, ale hlučnější. Motor dole to vůbec netáhne. Myslel jsem, když BMW udělá tříválec, navíc 1.5 litru, že to bude vyladěný. Ale je to příšerný. Jediný c u 2AT pochválím, je pracoviště řidiče. To se mi líbilo. Vnější boční pohled mi připomíná první Ford C-Max.mmira píše:jeste jsem loni mel pujcenou 125i a o te jsem odmitl psat, protoze pak uz by nam BMW auto asi nepujcilo.
A ještě předtím jsem měl 428ix a tady jsem byl zklamaný z vydechlosti motoru. Auto z venku hezký, ale jízdně neuspokojivý (vzhledem k ceně).