Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Ano, mám to s ofiko FW, asi jako každý, kdo si jej koupí... Jestli je tohle stejnej FW, jako je v HD+ hlavách, tak tomu rozumím - to je taky jako návrat do minulosti a jízda s 975tkou Je to otravné a nehodné produktu v cenovkou těsně pod 20!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
HD+ má jinej FW...
Na G1S je hotový nový FW (už se ladí nový i pro HD+) a ten rozdíl je hodně velký...já měl několik FP např při průjezdu městem a s novým prozatím úplné ticho. A detekce naproto idetnické jako moje P950M
Na G1S je hotový nový FW (už se ladí nový i pro HD+) a ten rozdíl je hodně velký...já měl několik FP např při průjezdu městem a s novým prozatím úplné ticho. A detekce naproto idetnické jako moje P950M
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já hodnotím produkt, který jsem za své peníze dostal při koupi Že něco někdy bude, je sice fajn, ale kdybych měl s tímhle jezdit ty km, které jezdím, tak mne asi po dvou dnech jebne nebo ten krám hodím z wokna.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Lovec
Jsem myslel, ze G1S Black e. je v soucasnosti nejlepsi prenoska u nas
Jsem myslel, ze G1S Black e. je v soucasnosti nejlepsi prenoska u nas
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...myslel jsem si to taky. Řekl bych, že citlivost je opravdu velmi dobrá, ale ty FP to degradují Za mne tedy klasická G1S.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Škoda, že ŘidičBob neoslovil přímo nás. Mohl mít už skoro finální firmware v přístroji... Pokud budeš chtít napiš mi sn a zaktivujeme Ti ho. Ofiko pro Black edition bude cca do 14 dní...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dostalo se mi to do rukou zcela náhodou...a jelikož jsem neměl svůj vůz, tak jsem si to hodil za okno v domnění, že to je vylepšené G1S, což se u detekcí potvrdilo, u FP nikoliv Díky za nabídku, ale dneska jsem ho definitivně sundal a vrátil se do svého vozu, kde je vše v oukeji... Tedy až na tu Mhlavu, ale k tomu jsem se ještě nedostal, bo není čas a neeM hlava jede úplně super!
BTW: dneska to házelo FP i v Blance
BTW: dneska to házelo FP i v Blance
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řBob: Tipuji na iPhone v 4G síti......? To dělalo na původních Genevo strašidlené FP. Já mám nahraný vylepšený beta firmware snad dva měsíce a za celou dobu jsem měl maximálně 3 FP. Takže ultra super věc. Pokud tě Gebič zapojí do beta programu, tak s chutí do toho.Mohu opravdu doporučit.
Testováno na dvou detektorech ve třech různých autech po Praze. Bluetooth ON, Waze ON.
Testováno na dvou detektorech ve třech různých autech po Praze. Bluetooth ON, Waze ON.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemám iPhone - už jsme se dlouho neviděli, že nevíš, co mám za foun Ale také se přikláním k tomu, že to dělá 4G/LTE.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vážený uživateli víceúčelového zařízení Protector,
...je k dispozici ke stažení nová databáze radarů.
Aktuální verze vydaná 08.04.2016.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time