Fotky vašich aut
Re: Fotky vašich aut
moje ex
Ouk.
Moje první. Ve fázy oprav a pak finál.
Tohle bylo rodiný, ale strávilo semnou dovolenou. Bohužel rez k němu nebyla milosrdná.
Moje první. Ve fázy oprav a pak finál.
Tohle bylo rodiný, ale strávilo semnou dovolenou. Bohužel rez k němu nebyla milosrdná.
TSs
to vyzera lepsie ako aktualne
to se ti vyplatilo dat to dejvů na celolak?
Tak aktuální má zase nějakou výbavu a nejni spodní půlka auta úplně odrezlá. Jinak je fakt, že se mi Espero líbilo vzhledově i jízdně. Bylo to supr auto...
PB: Ten Zephir je super, proč šel pryč?
PB: Ten Zephir je super, proč šel pryč?
TSs
PB: Jop, koupil sem ho za polovinu toho, co stály normální. Takže sem s tátou o vánocích brousil a pak sme to se strejdou stříkli do barvy. Celkový náklady se vešly do bůra.
TSs
sel pryc protoze to by to neslo pouzivat na denni jezdeni (prumer sem mel asi 19l na sto ) a zaroven to nebyla moje vysnena amerika abych si ji nechal na vikendy v garazi na porad ale bylo to dobry auto, rad na to vzpominam holt kombinace 5.0 V8, automatu a zadniho nahonu byla hodne zabavna
jo tak to pak jo kdyz ste to udelali s rodinou, to se nedivimPajjoun píše:PB: Jop, koupil sem ho za polovinu toho, co stály normální. Takže sem s tátou o vánocích brousil a pak sme to se strejdou stříkli do barvy. Celkový náklady se vešly do bůra.