Onboard videa
Re: Onboard videa
Hájvej king (https://www.youtube.com/watch?v=P1HS5yaDj30)
Jak zacli vrtat v D1 tak je to tam zas na palici v zuzenich. Nekteri maji problem vejit se s osobakem i do toho pruhu pro kamiony a mraky expertu jsem dojel, visici v levym za kamionem a asi v aute hazeli korunou jestli ho budou nebo nebudou predjizdet, to zas bude leto :/řidičBOB píše:já mám dneska taky nějaké ty mistry volantu!
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak při jízdě bych to snad ještě pochopil...ale když je stojící kolona a ono si pár těch zmrdů stoupne tak, aby neprojel ani osobák, to je na ránu heverem.
A kapitola sama o sobě jsou řidiči dodávek, co nemají metr...ale jedou vlevo, i když je nad slunce jasné, že se tam nevejdou.
A kapitola sama o sobě jsou řidiči dodávek, co nemají metr...ale jedou vlevo, i když je nad slunce jasné, že se tam nevejdou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Totez ovsem majitele X5, Q7 apod. kteri se v techto pruzich pohybuji, ackoliv jsou svislym znacenim zapovezeny vozidlum sire nad 2,2 m.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jistě... Včera jsem jel zrovna za nějakou A8 s SK MPZ...posranej byl až za ušima, ale z levého ani zaboha! Když skončilo omezení, tak se chtěl naháňať, ale ono mu to ani moc nejelo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ta šířka se bere jako šířka karoserie nebo i se zrcátkama?
Legislativa mluvi jasne - se zrcatkama.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/