Octavia III
Re: Octavia III
Nj kupovat sprej na kundy za 3 kila je vopruz
@kavis: sprejem to nastříkaný měl, kunda ho ignorovala... fčíl tam dostane antikundí pískátko/blikátko
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nechcu dělat reklamu, ale z našich zákazníků kdo použil spray od Retechu (schválně nedávám, odkaz) , tak mu tam ty bestie přestaly lézt. Což se nedá říct o nějakých za 100,- z benzinky, které jako bonus ulepí celý motorový prostor. Pískátko je největší zlo když fakt píská, tak se nedá na sídlišti v noci spát s otevřeným oknem
používáme Profi AntiKundu Motip za bratru 3 kila kus.... mně doma to ve všech autech zdá se funguje (bydlím u lesa)... klepklepklep na dřewo
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
na to sa vyser...zakaž mu parkovať v blízkosti kundpavproch píše:fčíl tam dostane antikundí pískátko/blikátko
Mi taky jednou cosyk rozkůsala (bydlím taky téměř v lesýku)...dojel jsem z Prahé do Ovy a na zpáteční cestě mi to zdechlo u Prostějowa Pak odtach Naštěstí turbo nebylo přítomno, takže oprava na první dobrou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Trojková Octavia se mi taky hodně líbí
Tak mě zabrala plechovka se lvím ex.. umístěná poblíž parkoviště Tímto děkuji ZOO Olomócpavproch píše:používáme Profi AntiKundu Motip za bratru 3 kila kus.... mně doma to ve všech autech zdá se funguje (bydlím u lesa)... klepklepklep na dřewo
tak moji oiii ta chlupata mrcha navstivila 2x...jednou nejaky svazek kabelu u filtru dpf..to sem normalne dojel do servisu cca 7km...a po druhe neco u turba...normalne sem dojel do lbc cca 70km a pak na podvalu do servisu...nejakym vehementem to nastrikaly a zatim dobry
- hothatchshop.cz
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
E85
...alias BHudak na AR
...alias BHudak na AR