Jakou on-board cam?

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Jenyk
Mistr volantu

Re: Jakou on-board cam?

Příspěvek od Jenyk »

pavproch píše:todle vypadá fakt hodně elegantně a nenásilně.... any comments?
Taky by mne to zajímalo. Nebo něco jiného, co není moc vidět.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

pavproch píše:
pavproch píše:tak jako mi přes práh auta nesmí navi, idrive, onboard kamera a jiné podobné píčoviny, tak mi do mobilu nesmí foťák, gps, hry, do nikona mi nesmí natáčení videja, do pc xichtokniha, skajp atd.... ;)
ešče sem nevyměk, ale myšlenkově k temu směřuju.... :ymhug: todle vypadá fakt hodně elegantně a nenásilně.... any comments?

Obrázek
YT rozmaze vse, ale tak aspon neco…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

diki za odkazy.

v tomhle sem nepolíben - ta kvalita záznamu a TTD těchle skrytých kamer jsou OK?

lze to namontovat tak, abych se o to 100% času nemusel starat.... prostě nastartuju, jedu = kamera točí (záznam do posuvného registru - nejstarší je přepisován nejnovějším a tak furt dokola? Zhasnu motor = kamera přestane točit (a zároveň mi přes noc nevycucne baterku), A až bych někdy (nedejbůch) potřeboval záznam, tak prostě vytáhnu kartu z mašinky, strčím do PC a budu tam mít dejmetomu záznam posledních X hodin jízdy před vytažením karty z mašinky (i když sem ji třeba několik let vůbec nevytáh a nijak jinak se o tu mašinku nestaral)?

a nebude takovýdle obojek okolo prcátka budit pozornost fetek, čórkařů a hnědočechů?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

ano, nejaky cas to uz pouzivam a presne ako pises to vie fungovat

knk. vyber kamery uz necham na teba, ale za kvalitny zaznam si treba priplatit
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

diki
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Příspěvek od Mattbaylesa »

Má ta výše uvedená kamera funkci automatického nahrávání při pohybu před kamerou během parkování?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

myslíš tu v tom zrcátku? Ano, ta "motion detection" má. Nemá ale vlastní baterku, takže bere šťávu pouze z napájení kabelem... Čili tahle funkce bude záležet hodně na zapojení.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Mattbaylesa
Řidič začátečník

Příspěvek od Mattbaylesa »

Díky, ano tu. Jsou tam nějaké údaje o odběru, ale v praxi, může mi to po delším stání vybít baterii? (14 dní třeba) Máte s podobným řešením zkušenosti? Konkrétně tahle http://www.aliexpress.com/item/JOOY-Uni ... 1689f45c71 se mi parametry zamlouvá. Nechci do starého auta, které parkuje na ulici dávat něco drahého, co by bilo do očí. Nebo myslíte, že to je krám?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No, při delším stání může...
Hele, v rámci Číny - pokud to není origo, tak to může být cokoliv i v rámci dodávek od jednoho dodavatele. Takže koupě je 50:50. Podle popisu to ale zle nevypadá.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Mattbaylesa píše:Díky, ano tu. Jsou tam nějaké údaje o odběru, ale v praxi, může mi to po delším stání vybít baterii? (14 dní třeba) Máte s podobným řešením zkušenosti?
Neviem aky to ma presne odber ale cela logika za pouzitim motion detektoru v takej kamere na zaznam nejakeho incidentu pocas parkovania trosku, aspon podla mna teda, pokulhava...

Aj keby bol vyrieseny problem s napajanim...tak pokial by som nemal v obraze len prazdnu stenu tak sa ma kamera tendenciu zapnut pri akomkolvek nasnimanom pohybe a je jedno ci je to cuvajuce auto, zaskodnik skakajuci mi po kapote, alebo vtak, pes, lietajuci igelit, pripadne hybajuci sa strom vo vetre...a ak predpokladam ze kazdy tento pohyb mi spusti kameru na 1 minutu...a v idealnom pripade tam budem mat 128GB kartu co je asi tak 600minut zaznamu...aka velka sanca je ze zrovna ten incident ktory som potreboval mat zachyteny sa po case neprepise? Obzvlast ak by sa jednalo o spominanych 14 dni? A samotne prekusavanie sa 600 nahratymi zabermi este povazujem za celkom akceptovatelne...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět