Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Panove, da se pripojit CTEK mxs 5.0 na baterku bez vyndani z auta.. na nabijeci body u motoru? Nemam k ni bohuzel navod a nechci odpojovat baterku..
nevím, který ctek mám, ale valím to z něj do baterky přímo v autě, bez odpojování.... kontaktuju to ale přímo na póly baterky... (e89)
zajdu sa kuknúť do garáže
zajdu sa kuknúť do garáže
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
dá, uplně v pohodě, dokonce je to tak myšlené
nabíjel jsem tak přes noc a ani se moc nezahřála, dobré je nechat otevřený kufr nebo kde je umístěna baterka kvůli výparům
jinak návod je dohledatelny na netu
nabíjel jsem tak přes noc a ani se moc nezahřála, dobré je nechat otevřený kufr nebo kde je umístěna baterka kvůli výparům
jinak návod je dohledatelny na netu
Paráda, dík Já se právě bojím to dát přímo na baterku, aby tam nevznikalo přepětí (=tech. antitalent)
Uci nekdo policisty, jak se ma spravne ridit auto, nebo je to ponechano na pospas osudu (napriklad na frajersky posed supermana)?? Video PMJ Praha neni prvni, kde ten ridic mota rukama jak pako
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Učí...dokonce policista nemůže řídit služební vozidlo, pokud nemá tzv. kupón. PMJ mají další nadstandardní výcvik v řízení, atd.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A musi si kupon kupovat za 2 litry jak v Amway? Ma neco za to kdyz dohodi nekoho dalsiho?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.