Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Otázkou je, zda ty smyčky nejsou na dynamické řízení dopravy, resp. zjištění rychlosti dopravního proudu. Nejsem znalec podmínek v DE, takže jen spekulace.honziss píše:Ty na prijezdu znam, bejvaj schovany v tech promenejch znackach, nekterejch... Ale ty na odjezdu se smyckou jsem netusil, budu davat vic pozor na radary priste a min se venovat rizeni dik!řidičBOB píše:jj, je.... To, co je Ka radar, to měří na příjezdu, ale všiml jsem si i nějakých na odjezdu - smyčka před portálem a kamery na portálu zezadu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Protector2 950Cz a jeden nečekaný stacionár....
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
v AT byva Ka radar kombinovany se stacionarem v db, To predpokladam, ze je jedno a totez. A kdyz je jen Ka tak to muze teda byt neco mobilniho?
V IT G1S hlasi jen z db stacionary a usekovky. Co tam pouzivaji mobilniho? Nejakou trojnozku jsem tam videl, ale to jsem nebyl v aute.
Btw v AT tempomat na 160, dojizdim v noci auto a rikam si: je to reflexka vzadu, jsou to policajti? Ve chvili, kdy mi doslo ze ano, tak pustil diskosku, zaradil jsem se za nej, disko vypnul a tahl jsem se za nim asi 140 dokud neodbocil. predjeli byste ho?
V IT G1S hlasi jen z db stacionary a usekovky. Co tam pouzivaji mobilniho? Nejakou trojnozku jsem tam videl, ale to jsem nebyl v aute.
Btw v AT tempomat na 160, dojizdim v noci auto a rikam si: je to reflexka vzadu, jsou to policajti? Ve chvili, kdy mi doslo ze ano, tak pustil diskosku, zaradil jsem se za nej, disko vypnul a tahl jsem se za nim asi 140 dokud neodbocil. predjeli byste ho?
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle stacionár v dtb nebyl. Možná je novej, možná ho zatím nikdo nezaregistroval...
V IT jsem potkal měření laserem (to je velmi časté) a pak také autovelox.
Evidentně ti dal šanci Asi viděl v zrcátku, že jedeš rychle, tak tě upozornil...viděl jsem to dělat i CZ PČR na dálnici.
V IT jsem potkal měření laserem (to je velmi časté) a pak také autovelox.
Evidentně ti dal šanci Asi viděl v zrcátku, že jedeš rychle, tak tě upozornil...viděl jsem to dělat i CZ PČR na dálnici.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jsem tudy objížděl v neděli hranici taky tak snad jsem to tam moc nedrtil
SSS - vdechne tě do života
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já taky objížděl hranice...a překvapilo mne, že zde žádná hraniční kontrola...tak nechápu, proč ta vopičárna na dálnici.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to jsem taky čuměl, čekal jsem kontrolu taky a na hranici není snad ani značka, jen bouda se stříškou Důkaz toho jak je ta kolona na dálnici zbytečná
SSS - vdechne tě do života
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem chytnul O3 s Ramerem10. Toulala se kolem Chlumce skoro celé dopoledne. Na palubě byl Genevo One S Black Edition. Musím říct, že detekce fajn, ale těch FP je opravdu hodně - když to srovnám třeba s klasickou verzí G1S, kterou mám taky. Dneska, za cca 400 km, snad 20 FP
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Máš to s ofiko FW?? Já jezdím cca měsíc s testovacím FW co by měl být vypuštěný do konce měsíce a FP jsem ještě neměl...
Takže pusun k lepšímu velký
Pěkně ses za nima hned pustil
Takže pusun k lepšímu velký
Pěkně ses za nima hned pustil
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA