Onboard videa
Re: Onboard videa
tady se ukazuje, ze kamera neschopna zachytit dost detailu moc platna neni
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Na lepší kameru bohužel nezbyly peníze. To někdy až zase v budoucnu.
Co jsem se tak díval na fotky, tak by to mělo být E61 Touring. A určitě to mělo badgy ///M.
Stroby byly modré, ale za sklem nahoře měl červeno/modrý. Byly rozmístěny takhle:
Co jsem se tak díval na fotky, tak by to mělo být E61 Touring. A určitě to mělo badgy ///M.
Stroby byly modré, ale za sklem nahoře měl červeno/modrý. Byly rozmístěny takhle:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Červeno-modrý strobo nebude CS.. ta je označená dle zákona správně a nemá touring verzi.
I rozmístění doplňkových svítilen, dle tvého nákresu, je v rozporu s prováděcím předpisem.
I rozmístění doplňkových svítilen, dle tvého nákresu, je v rozporu s prováděcím předpisem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
arkis: to nebyla kritika na tebe, jen obecne konstatovani
Autoforum.cz
To je takový problém pustit chodce? Vždycky pěním na přechodu, než mě někdo pustí a takovýhle "borce" mám nejradši.. když třeba děti vidí, že je jedno auto pouští, skoro se na druhou stranu nepodívaji a může bejt zaděláno na průser..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle přestupek miluje pražská PMJ...vždy se po něm rozjedou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska bylo v Rakousku hezky...na vyjížďce hodně aut bez střechy nebo i se střechou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Není problém pustit chodce, POKUD HO NECHCI PŘIZABÍT.oxik píše:
To je takový problém pustit chodce? Vždycky pěním na přechodu, než mě někdo pustí a takovýhle "borce" mám nejradši.. když třeba děti vidí, že je jedno auto pouští, skoro se na druhou stranu nepodívaji a může bejt zaděláno na průser..
Řidič Golfu viděl chodce jednu jedinou sekundu, a správně reagoval.
Za sekundu neumíš vyhodnotit co se děje za tebou, okolo tebe a okamžitě bez souvislostí může brzdit bezhlavě může jen kretén, který nemá mozek.
Kdyby ten Golf bezhlavě zabrzdil, a Octavie3 co za ním jede 10m daleko, jela 67kmh, tak nejen, že Golfa natlačí do přechodu, ale toho chodce stejně přejedou oba dva.
Kdyby jela sanita bez sirény jen na majácích po prostředku silnice (ta jezdí i více než 67kmh, že) nebo jel za Golfem návěs 40tun atd...
ŘidičBOB: Jak MP prokáže, že se řidič s chodcem nedohodl na způsobu vypořádaní křižovatky předem? (Hlavou, očním kontaktem, ruce, atd...)řidičBOB píše:Tenhle přestupek miluje pražská PMJ...vždy se po něm rozjedou.
Je to neprůkazné dokud se nikdo nepodepíše "já chci platit pokutu" protože NEEXISTUJE absolutní přednost a navíC CHODEC NESMÍ VSTUPOVAT NA PŘECHOD ANI NA VOZOVKU, POKUD SE BLÍŽÍ VOZIDLO. NSS to už dávno praktikuje. Pokutovat mohou jedině chodce, zejména dle toho videa.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)