Pro manželku, kočárek, dítě, nákup
Re: Pro manželku, kočárek, dítě, nákup
Kamarádi nedávno koupili VW Caddy a kamarádka si pochvaluje, že do kufru naloží kočárek bez skládání. A nemá to nakládací hranu.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
C3 Picasso za 100 nebude a kdyz jo tak nepekne
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Caddy je fajn...na popojožďky určitě. Vzhledem k tuhoni na zadní nápravě, to není na časté delší trasy, bo komfort jízdy není valný. Ale školka, Billa, doktor, Tcháně, atd. - ideál.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
keddy 4x4 má vzadu multi, heč...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: to je pozerstvi
abys taky nedostal banána...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dejme tomu, ze cenove bych mohl jit na 150 tis..
Pribyla jedna z pozadovanych vlastnosti a to moznost prevest tri dospeli a dve deti v autosedackach. Ne furt, ale jednou za cas.
Ve vsech ohledech se mi nyni zamlouva Opel Zafira.. pokud mi ji zase nekdo nerozmluvi. Mate nekdo zkusenosti, ci znamej znameho v okoli?
Pribyla jedna z pozadovanych vlastnosti a to moznost prevest tri dospeli a dve deti v autosedackach. Ne furt, ale jednou za cas.
Ve vsech ohledech se mi nyni zamlouva Opel Zafira.. pokud mi ji zase nekdo nerozmluvi. Mate nekdo zkusenosti, ci znamej znameho v okoli?
šel bych se podívat na caddy... konstrukčně jednoduché, bezproblémové auto s léty prověřenými motory... 1.9 TDI 77 kW nebo 1.6 MPI 75kW. Pár mi jich v okolí jezdí a většina lidí, co znám to má jako jediné auto do rodiny, kdy jej používá i na lezecké výjezdy po Evropě. Šoupačky jsou praktické pro manipulaci s dětskýma sedačkama.
Slow and serious
Pokud je ve hre Caddy, tak nezapominat na Partnera, Berlingo! Spis bych villi francouze nez caddy
Honda FRV, fiat multipla?
Honda FRV, fiat multipla?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
na firmě mám nové berlingo... a jelikož už s tím mám něco najeté, tak pro sebe jsem si objednal caddy... sedačky v berlingu jsou za trest, celková ergonomie toho auta je divná. je to výrazně méně odhlučněné a již při 15 najetých tkm začíná být vidět opotřebení sedaček. postavit si vedle sebe deset let staré berlingo a deset let staré caddy tak neváhám ani chvíli. Nehledě na servisní stránku věci starého TDI a HDI. případně benzín v berlingu je točivá mrcha vhodná tak do C2... (krouťák vysoko). Takže i tady vyhraje letité 8V 1,6 MPI a taky v caddy nepískají zadní okýnka, zase hvízdaj sloní uši (čti zrcátka) od cca 100km/h. Berlingo je uhoupané, caddy na větši nerovnosti poskočí zadkem. Zase před FL z caddy nejdou úplně vyhodit zadní sedačky a vevnitř je míň plastů na stropě. Po FL přibylo plastů a i sedačky jdou hodit ven
Slow and serious