S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Já byl z jízdy brusovo miatkou taky unešen.... je to opravdové auto...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taky jsem to byl dneska projet (s drahou polovičkou) - a šlo to . Původně jsem myslel, že spíš budu jezdit s hardtopem, ale ukazuje se, že to plátno mě v ničem neomezuje.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
A bez strechy jeste ne? Tes se, az se otepli, to je neco uplne jineho
Ale jo - to víš že proběhl test alá Bridget Jones . Jen jsme trochu přichcíplý od dětí, tak to bylo jen na chvilku (navíc byla dost kosa a vlhko - cca 3°C). Ale samo se těším až bude tepleji.
Jinak se mi dneska povedlo první čistý ukončení driftu s minimálním překmitem - tak jsem na to samo patřičně hrdý (přehledná vracečka a vše v rychlostech max 60kmh - prostě boží ) .
Jinak se mi dneska povedlo první čistý ukončení driftu s minimálním překmitem - tak jsem na to samo patřičně hrdý (přehledná vracečka a vše v rychlostech max 60kmh - prostě boží ) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nám to s přítelkyní dneska taky nedalo a chvíli jsme po Brně taky jeli bez střechy. Nakonec byla zbytečná i ta čepice, stačilo nechat vysunutá okna a dát clonu za opěrky hlavy (a airscarf je fakt dobro).
hosi, jste macky. co jsem videl na Severu, tam cabrii jezdi hodne a jakmile zasviti slunce, strecha musi byt dole i kdyby bylo -10. musite poridit poradne beranice
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jo a budu vypadat jak rusák!
kura, jak já už sa těšim.... jen co noha bude krapet posluchať... tak klidně vezmu aji ušanku.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Na co nohy. Vem ušanku a můžeš vyrazit hned. Beznohý z ušankou je oblíbený outfit zvaný Meresjev.