Done. Ze zera už je pre-paid. Dokonce mi tam i dali 300káčé (samozřejmě, že ne zadarmo, vyúčtování přinde frakturou) a půlroční platnost kreditu.pavproch píše:Po delší době ňa zase můj operátor (kyslíkárna) nasrááál. Mám "záložní" nepoužívané číslo (jen tak, dyby se někdy v budoucnu hodilo, navíc mám k němu vztah, bo je to číslo po máti) a roky sem na něm měl tarif zadarmo - "Zero". Fčíl mi to - bez mého souhlasu a prakticky bez mého vědomí - chtějí změnit na placený tarif, sice jen 49,-, ale.... takle tedy ne, soudruzi....
Měním to na pre-paid.
Ale stejně si musím postěžovat - nešní telefonát s O2:
já: po přechodu na pre-paid mi tohle číslo zústane přiřazeno k mému profilu v mojeo2.cz?
operátor: samozřejmě
O hodinu později mi pípla SSM: "Vaše číslo bylo převedeno na pre-paid". otevřu mojeo2.cz a tam to číslo nevidím (čti: nevidím tam přiřazené ŹÁDNÉ číslo) .... tak volám znova na o2:
já: to číslo mi zmizelo z mojeo2.cz
operátor: ale to je jasné a logické, to si přece logicky budete muset pořídit nový profil na mojeo2.cz
zřizuju nový profil, zadám emila a červená hláška: tento email nemůžte použit, již je přiřazen k jinému profilu
FUCK!
(nakonec sem tam musel fakt zada jiný ze svých mnoha emilů..., ale zase nadruhou stranu aspoň malá pochvala - změny nastavení skrz mojeo2.cz - zrušení pičaté spojovatelky a jiných cypovin, šlo hladce a bylo vždy potvrzeno SSM)