Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
dobrej pračurák! Vytáhnout a přetáhnout heverem přes palici...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Moc bych nedal za to, že s modrým jeli spolu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...ale nic nenormálního - řidiči dodávek jsou taky kategorie sama o sobě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Si pamatuju co rikal muj autoskolak pred lety "..jakmile vidis dodavku, rychle od ni pryc a cekej to nejhorsi"
Ad. Hasici: Strojnik to vyresil dobre, sice nakonec ho neudrzela krajnice a auto skoncilo uplne mimo cestu, ale netrefil ani strom, ani nic jiného a dokonce to ani nehodil na bok. V jakém stavu auto bude se zjistí asi až po prohlídce, ale celkově podvozek mercedesu na nějaké lítání mimo cestu není.
Ale strojnik to měl hodně v ruce, snažil se projít co nejblíž a vzal mu jen SPZ
Zrovna ve svitavách mají Atego s nástavbou od Rosenbauera (DE) které je docela ojedinělý kus v ČR...
Ale strojnik to měl hodně v ruce, snažil se projít co nejblíž a vzal mu jen SPZ
Zrovna ve svitavách mají Atego s nástavbou od Rosenbauera (DE) které je docela ojedinělý kus v ČR...
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Když jsem vyjížděl na silnici E50, tak nešlo v mém směru vidět žádné auto (nejbližší zatáčka je dobrých 400m). V klidu jsem najel a až při zrychlování jsem si všiml, že se ke mně něco blíží vyšší rychlostí. Ani si nedokážu tipovat, jak rychle jel, ale brzdil hodně prudce. Ještě v dáli, než jsem rozeznal, co je to za auto, při brzdění pustil majáky a sirénu a já s tím, že to jsou policajti jsem začal úhybný manévr ke krajnici. Až při předjíždění (kvůli blikajícím, ostrým majákům v čelní masce, v nárazníku a za sklem) jsem si všiml, že se nejedná o žádný policejní vůz.
Bohužel ne. Nepřečetl jsem ji ani já, natožtak kamera, protože měl zajebaný celý zadek a bylo to celkem rychle.