V tom, co je normální jízda, se tady asi budeme krapet rozcházet.
Reálně 330iA je průměr tak 8-9. Ale drtivá většina uživatelů bude spíš mezi 10-13. Cokoliv pod nebo nad, je spíše anomálie (byť dosažitelná vcelku snadno) než nějaká vypovídající hodnota.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 11 bře 21:06, celkem upraveno 1 x.
911T píše:Vcera jazda asi 120 km s davom na E92 330iA, pp ukazal spotrebu 6l/100 km. Zdoraznujem ze som sa nesnazil ist na spotrebu, dokonca som par krat predbiehal. Ak aj pp ojebava, viac ako o liter to nebude. To mi pride byt na 200kW tazky ulet. Jazdi takto aj cupra s oturbenym dvojlitrom?
Hmm, to je dobrý. 135i pod osm nejde, ale zas nadruhou stranu furt se to motá kolem devíti. 11 při rychlém dálničním tempu. Dolomity tam a zpět ve dvou za 9,7.
řidičBOB píše:V tom, co je normální jízda, se tady asi budeme krapet rozcházet.
Reálně 330iA je průměr tak 8-9. Ale drtivá většina uživatelů bude spíš mezi 10-13. Cokoliv pod nebo nad, je spíše anomálie (byť dosažitelná vcelku snadno) než nějaká vypovídající hodnota.
To sedi. Dlhodoby priemer sa podla pp hybe okolo 8l. Predpokladam ze realna spotreba bude minimalne pol litra vyssia.
911T píše:Ale o to tu vobec nejde. Na zabavu mam caymana. Ked z toho presadnem do 330iA tak absolutne nemam potrebu ho tocit. Je to obycajny cestak. A na spotrebu nejazdim. Tych 6 litrov tam je pri normalnej jazde s davom mimo mesto.
Za 7 umi i m3 f80 pokud se plazis s davem, jednou jsem to zkousel ale vydrzet se to dlouho neda
911T píše: To mi pride byt na 200kW tazky ulet. Jazdi takto aj cupra s oturbenym dvojlitrom?
GolfR 220kW to umí. Ale musí to být plynulá jízda s předvídavostí chování davu.
Ale to je vcelku jedno...ani 330i, ani CupruR nebo cokoliv podobného, si nekupuji zrovna proto, abych sledoval PP. Sleduju hladové woko - když zasvítí, nakrmím.
Tak tak ja na hladovy oko necekam a o pumpe s 98ckou zacinam premyslet jak jsem pod 1/3
Ale jinak ano, s totalnim sebezaprenim (okreska s kamionama) umi i cupra za 6.
Mám doma originální, z USA dovezené (v Evropě se nedají sehnat) kožené rukavice BMW ve velikosti L. Bohužel pro mě moc velké. Takže kdo chce, nechť se mi ozve a uděláme nějakej deal. Jsou fakt příjemný na ruce.