Autopůjčovna - MPV
Moderátor: řidičBOB
Autopůjčovna - MPV
Potřebuju na konci června na týden půjčit plnohodnotně 5místné (dva dospělí a 3 malé děti v sedačkách) auto. Doporučíte mi někdo autopůjčovnu, ideálně na Moravě, kde takové auto mají a není to vrak? Nepojedu s tím já, ale drahá polovice, tak to musí být cajk auto nejen technicky ale i po bezpečnostní stránce. Jako ideál vidim Toyotu Verso, ale to se asi v nabídce našich půjčoven nevyskytne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Autopůjčovna - MPV
imho bude snazší sehnat např. tourana
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Proc, google ma i Toyotu Verso
http://toyota-morava.cz/autopujcovna.html - kontakty - pobocka OL
Zalezi jen jak se stavi k "nestalym" zakaznikum…
http://toyota-morava.cz/autopujcovna.html - kontakty - pobocka OL
Zalezi jen jak se stavi k "nestalym" zakaznikum…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Zeman v NJ má sharana i galaxy
Google najde leccos, otázka je relevantnost výsledků. Je zajímavé, že 'muj' Google Toyotu nenabidl. Cinknu tam.
Co se Sharanu a Galaxy týče, mám strach z jejich stáří a tím spolehlivosti.
Co se Sharanu a Galaxy týče, mám strach z jejich stáří a tím spolehlivosti.
Autoforum.cz
já měl před pár lety od zemana pučenou oftáku a jako jo, starší ale v dobrém stavu
fčíl ňa napadlo, že na letišti v Mošnově je Hertz, EuropCar a další renomované půjčovny, ty mají auta v dobrém stavu
u Europcaru a Hertzu se můžeš spolehnout na to, že dostaneš auto maximálně půlroku staré, otázka ale jakou máš představu cenově, nevyjde to nejlevněji a je tady skoro 100% pravděpodobnost, že na platební kartě psané na tvou polovičku se bude dělat blokace ve výši vypujčky + tak 30 tis.
Levnější možností v Mošnově je ještě Budget - auta starší, nic moc vybavené, ale pořád je ten stav ok, s kartou to bude to stejné.
V EC jsem pracoval - tam bys měl možnost asi Touranu, Sharanu a pak jedině větší a ještě dražší MB V nebo Vivaro.
Levnější možností v Mošnově je ještě Budget - auta starší, nic moc vybavené, ale pořád je ten stav ok, s kartou to bude to stejné.
V EC jsem pracoval - tam bys měl možnost asi Touranu, Sharanu a pak jedině větší a ještě dražší MB V nebo Vivaro.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion