Jsem ochoten za podmínky sponzorského daru na ty krámy to nechat Radka na parkálu nahodit mi do auta - následně vytvořím recenzi o cca 7 slovech. Náhled: Stojí to za howno, neudělalo to nic
Arnie J píše:Když se tady strhla taková kritika na xDrive, jaký pohon byste zvolili pro dieselovou X1? (u benzínu možnost volby není) Jako zadohrab by to nemuselo být špatné, ale zase SUV, které zapadne i na parkovišti bych taky nechtěl...
nikdo na to nemá názor?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie J píše:Když se tady strhla taková kritika na xDrive, jaký pohon byste zvolili pro dieselovou X1? (u benzínu možnost volby není) Jako zadohrab by to nemuselo být špatné, ale zase SUV, které zapadne i na parkovišti bych taky nechtěl...
nikdo na to nemá názor?
ja hlavne nechapu proc kupovat X1, nemam proti tomu autu nic, ale nevim co to auto predstavuje, dyt to je kombinace nejhorsich vlastnosti vsech BMW co existuje.
to ja nevim, u nas u firmy parkuje jedno furt a nechapu k cemu to je. koza vysoka, prostoru sotva jako k jednicce apod. kura ja vim, ze X3 je proflaknuta, ale dava mi alespon nejaky smysl. X1 ne. Ale zase clovek co kupi alfu smysl taky nema.
já tedy SUV nemusím z principu, ale pokud bych už musel, tak snad X5 FL, čím menší bratříček, tím méně smyslu v samotné existenci... no a obludnost šestéhoX už rači nebudu komentovat vůbec
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
goes píše:to ja nevim, u nas u firmy parkuje jedno furt a nechapu k cemu to je. koza vysoka, prostoru sotva jako k jednicce apod. kura ja vim, ze X3 je proflaknuta, ale dava mi alespon nejaky smysl. X1 ne. Ale zase clovek co kupi alfu smysl taky nema.
honíš si triko v terénim báwu, to je přece jasný
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
goes píše:Ale zase clovek co kupi alfu smysl taky nema.
Jinak větší než jednička by to mělo být, zvýšenou světlost to má, což mi z SUV vlastností stačí, naopak je to ještě dost malé na to, aby se neztrácel zbytečně výkon motoru. Na auto.cz to strašně chválili, ale to nemusí nic znamenat
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!