Jj, SLK 350. Snad mi nebude sněžit, az to na letních povezu domummira píše:SLK?
S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
heh, to sem se taky modlil, kdyz jsem nedavno prevazel auto pres republiku. snezilo, fest.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jako ony tam budou úplně nový gumy. No ale přesto letní (nema smysl kupovat na to zimní, i když to ma pevnou střechu).
Na letních jsem kdysi jel na čerstvém sněhu z Luhačovic do Brna na zkoušku na FI s půjčeným Daewoo Racer od bejvalky. A nefungovaly tomu ostřikovače skla a motor měl tendence chcipat, musel jsem mu občas topit sytičem:-) O ABS to taky neslyšelo. Je to byly casy! Vlastne podle současné masírky bych nemel byt vůbec schopen dojet! Přitom to celkem slo, opatrně teda.
Na letních jsem kdysi jel na čerstvém sněhu z Luhačovic do Brna na zkoušku na FI s půjčeným Daewoo Racer od bejvalky. A nefungovaly tomu ostřikovače skla a motor měl tendence chcipat, musel jsem mu občas topit sytičem:-) O ABS to taky neslyšelo. Je to byly casy! Vlastne podle současné masírky bych nemel byt vůbec schopen dojet! Přitom to celkem slo, opatrně teda.
vsak jo, ono to bylo nove auto, takze nove gumy sirka 235, zadne orezavatka.
ale ono uz snezit nebude. leda bys to vezl pres brenner z italie
ale ono uz snezit nebude. leda bys to vezl pres brenner z italie
Autoforum.cz
My jsme to přivolali. Včera jsem to vezl z Práglu, cestou vlakem tam jsem jenom nadával, v Brně sněžilo, na Pardubicku bílé peklo... no naštěstí pak D1 do Brna byla suchá, místy mokrá, nic víc. Akorát jsem zjistil, že je to fakt hodně nízký a v nájezdu do uličky ke garáži u přítelkyně to hobluje podvozkem. Takže se to tam bude muset předělat
Ale ten zvuk nad 5000, to je super
Ale ten zvuk nad 5000, to je super
Tak už oficiálně jsem v klubu starých páprdů v hadraplánech - dneska jsem ji konečně dovezl.
Jel jsem s ní jen 40km (od odtahovky domů) a banána z držky nemůžu sundat ještě teď.
Jel jsem s ní jen 40km (od odtahovky domů) a banána z držky nemůžu sundat ještě teď.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo a hned vedle jsem prodal CTR - jste tam fakt nějaký ujetý . Jen proč je to ku.va tak hrozně daleko???
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo, my tady nejsme moc normální
Každopádně hezčí a zachovalejší Miatu koupit nešlo, takže gratulace!
Každopádně hezčí a zachovalejší Miatu koupit nešlo, takže gratulace!
Ain´t nobody got time for that