taky na to nejsem samd1.8t píše:goes: Se svým počtem příspěvků jsi velmi výjmečný.
Nemám co postnout. Od začátku února jsem nepřekročil 70km/h.
Focení a natáčení tachometrů - téma pro zastydlé puberťáky
Moderátor: řidičBOB
Re: Focení tachometrů - téma pro zastydlé puberťáky
nikdo nic takoveho nechce... jen se mi lii ta zazita klise o prodluzovani udu nebo leceni komplexugoes píše:kdyz jsi cekal, tak ses dockal, plan splnen. Cim dal vice mi cely tento projekt autofora pripada udelany k tomu, protoze par jedincu se chtela stat velmi vyjimecnych, chteli si nabrat stadecko slepchy fanousku a necekali, ze tu prijdou i takovi jako jsem ja, ktery ne na vsechno kyvou.
Ja to rikam furt, pokud chcete oslavne ody, jak na ceskych silnichc jezdite 250+ tak to napis rovnou a budu se tim ridit.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
tak u tebe to zrovna plati
nie je tam žiadna rýchlosť, nefotil som to ja, je to od konkurencie (sorry) ale čo ma zaujalo, že dnešnej dobe, keď sa už pomaly nenosí ani ukazovatel teploty vody má nová 508 aj ukazovatel teploty oleja...
Hodně hezké budíky a pěkná decentní grafika.
Život je jedna velká jízda (autem:-).
tobe uz to ukazuje dobre?powerball píše:3.8 V6
ja zadnou pikantni fotku nemam, ono taky tezko, kdyz je omezovac na 180
Tak aspon jedno trochu starsi video se zrychlenim, pro jistotu podotykam, ze vetsi stupnice je v milich, km jsou to malinke pod tim
Tak aspon jedno trochu starsi video se zrychlenim, pro jistotu podotykam, ze vetsi stupnice je v milich, km jsou to malinke pod tim
Konecne trocha svobody?Batman píše:Nudil jsem se dnes po cestě do práce, tak jsem si vzpoměl že jsem si kdysi fotil tachometry...
// Toto je automobilove, nikoli cyklisticke forum. Zdrzte se prosim publikace toho, co sem nepatri. A neplati to jen pro tento thread. Dekuji - pjanda
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník