jsem debil
Moderátor: řidičBOB
Re: jsem debil
ty woe, ty štambagsti na AF.cz, to je teda sbírka debilů....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
popravdě vždycky potěší když člověk zjistí, že nneí jediný svého druhu
to je podobný jako "nejvíc potěší tlustýho, když potká někoho ještě tlustšího "
no dolil jsem asi 0,3l a vše cajk
to je podobný jako "nejvíc potěší tlustýho, když potká někoho ještě tlustšího "
no dolil jsem asi 0,3l a vše cajk
koukám, to se stalo asi každýmu já s tím ujel asi 50km, potom přicházím k autu a vidím, jak z toho všude něco kape, no mrknu pod haupnu a vymalováno...akorát víčko sem nenašel, takže sem koupil na benzínce olej na dolití a použil víčko z flašky oleje, zázrakem tam šlo napasovat a dojel sem s tím ještě 150km.
Tak dneska ne olej, ale světla. Nastartuju večer v centru města, otočím ovladačem světel do první polohy, abych viděl na budíky a chvíli počkal než vyjedu. Vyjel jsem, projel celé město a říkal si proč to auto přede mnou bliká výstražnými světly. Na výpadovce jsem si chtěl posvítit dálkovými a zjistil jsem, že celou cestu osvětleným městem vepředu nesvitím a jsem za debila.
Já si zase minulý týden bral těžkou tašku ze zadní podlážky a klíče si hodil na zadní sedačky, samozřejmě jsem tam ty klíče zapomněl a auto nezamkl.. čeek myslí na milion věcí a zapomene na elementární věci..
mne sa zase stalo ze som dolieval naftu a kluce som zabudol vo veku nadrze. Nevedel som ich najst tak som zobral nahradne a takto presiel tak 2km po dedine. aby nebolo dost ked som chcel parkovat sklzlo ma na snehu do garada a auto zostalo na bruchu. ked som ho vyhrabaval upozornil ma koloiduci na kluce vo veku. Ale aj horsie sa stava, aspon sme nezabudli decko na zadnej sedacke
Bracha (tehcnickej antitalent) pri dolivani kapaliny do ostrikovacu ji nalil cca 2l do motoru dirou od oleje.
Octa 2.0 85kw ujela s touhle naplni cca 1000km a pak sla planovane do srotu
Octa 2.0 85kw ujela s touhle naplni cca 1000km a pak sla planovane do srotu
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
To je docela drsoň, lít kapalinu do mastné černé díry
Mě se povedlo do Jumpera natankovat přes 80l naturalu, naštěstí jsem si toho všiml před startem, už jsem měl najednou času plno...
Vysátý benál jsme nakonec ještě vyjezdili.
Mě se povedlo do Jumpera natankovat přes 80l naturalu, naštěstí jsem si toho všiml před startem, už jsem měl najednou času plno...
Vysátý benál jsme nakonec ještě vyjezdili.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3