BMW Divize
Re: BMW Divize
Já na sedačky nemůžu říct křivého slova, i na dlouhou cestu jsou v pohodě a na okruhu se mi taky nezdálo, že bych v nich nějak poletoval.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
Sednul jsem do M235i, naplno nafoukal bočnice a zjistil, že se mě bočnice ani nedotknou, zatímco v e8x mě sedačky seřvou fakt festovně.
Diskriminace hubených lidí!
Diskriminace hubených lidí!
jj židle v i8 jsou pro vegany
je pravda, ze sedacky v Mp 125i byly vazne dobre.
bobe, kdyz ty si poradny chlap. ja sednu do M3 v zatackach vysedavam jak hosi na superbajcich.
bobe, kdyz ty si poradny chlap. ja sednu do M3 v zatackach vysedavam jak hosi na superbajcich.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Kdyz se jedna o M2 tak bych cekal nejaky specificky sedacky a ne to co cpou do vseho. Kdyz se kouknu co je v RS3, A45, focusu RS tak tyto mi prijdou jak chudy pribuzny. Je vubec M2 jakkoliv odlisna v interieru od klasicke 2er?
Prijde mi to jen zvlastni. Udelaji silene prestajlovany predek a pak vevnitr nic. Btw M2 ma napravy z M3? Zase je ale sympaticke, ze ta cena navic sla do HW. M235 se svorem asi nebude az tak daleko cenove, a tohle ma rozsireny blatniky
Prijde mi to jen zvlastni. Udelaji silene prestajlovany predek a pak vevnitr nic. Btw M2 ma napravy z M3? Zase je ale sympaticke, ze ta cena navic sla do HW. M235 se svorem asi nebude az tak daleko cenove, a tohle ma rozsireny blatniky
Dalo by se říct, že nákup M235i se s ohledem na výbavu opravdu nevyplatí, rozdíl je velmi malý pro toho, kdo požaduje jízdní vlastnosti M2.
Vevnitř se M2 neliší vůbec v ničem, pokud nepočítám jiný nápis na prahové liště.
M2 má navíc možnost měření času kola apod, jinak jsem si ničeho nevšiml.(při listování katalogem )
Spíše některé prvky z 2er nejdou objednat (př. senzory, adapt. tempomat)
Nápravy by identické s M3 být neměly, spíš by měly mít podobnou konstrukci, ale zaměnitelné nejsou (nezaručené info z Cartecu).
Vevnitř se M2 neliší vůbec v ničem, pokud nepočítám jiný nápis na prahové liště.
M2 má navíc možnost měření času kola apod, jinak jsem si ničeho nevšiml.(při listování katalogem )
Spíše některé prvky z 2er nejdou objednat (př. senzory, adapt. tempomat)
Nápravy by identické s M3 být neměly, spíš by měly mít podobnou konstrukci, ale zaměnitelné nejsou (nezaručené info z Cartecu).
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
vroom: mrkni do interieru vsech M a odlisnosti oproti Mp vybavenym "podmodelum" mnoho nenajdes. BMW je v tomto ohledu konzistentni.
Autoforum.cz
e60 ///M5 s 6MT - prý vzácnost.... cha!
Tohle sem tu asi před rokem napsal... to je ta pravá vzácnost ze stejné stáje....
Tohle sem tu asi před rokem napsal... to je ta pravá vzácnost ze stejné stáje....
pavproch píše:A vedle stála jedna ze !!dvou!! vyrobených ///M5 e61 anniversary edition ... jj, takový krapet rychlejší kombík....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Uz se mi 2x stalo, ze mi na R4 u Milina +/- ve stejnem miste smerem na Prahu vypadlo DSC.. Staci vypnout motor a znovu nastartovat a pak je to uz v pohode. Nesetkal jste se s tim nekdo? Nedavno jsem vymetl diru, tak me napadlo, jestli to neni rozhozenou geo, protoze ISTA mi ukazuje chybu natoceni volantu, jine diag mlci.. Ale je divne, ze se mi to stane vzdycky jen v tom jednom miste..