Mazda 3 Sedan vs. Honda Civic Tourer
Re: Kupa noveho auta
Rozhodoval bych se mezi Hondou a Mazdou. Projed to, obejdi ze vsech stran a nech par dni ulezet a uvidis...pro me osobne je Honda takova jistota, Mazda me laka spis podprahove
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
...pamatuj si, co ti teď píši...na přítelkyni nedej...kup to, co se líbí tobě...a jestli se ti líbí Mazda, tak kup Mazdu, protože když koupíš něco jiného a pak budeš ty Mazdy na cestách potkávat, bude tě žrát, že jsi ji nekoupil...věř mě, zažil jsem to.JurajP píše:No ale Mazda sa financne neoplati, pretoze preplatim o 500e viac od Hondy, a to je uz celkom dost. A priatelka mi aj hovori, nech nekupujem take drahe auto.
Mazda je urcite najkrajsia aj ten motor by ma urcite presvedcil. 500e rozdiel oproti honde nehra ulohu pri takejto sume.
S turbom sa jazdi celkom prijemne fordi 1.5 je dost doby (kolega kupoval teraz Focus combi titanium 110kw+ nejake kraviny za 18k nie skladovku). Vozil som sa aj v novej astre (aj ked kratkej) a 1.4T bola velmi prijemna (omnoho lepsia ako 1.6 nafa) tie adaptivne led svletla fakt funguju skvele.
Ja som to teraz tiez riesil cim nahradim Focusa combi (ma uz 14 rokov). Funguje skvele (nikdy sa nic nepokazilo co ho mam 200k km len spotrebak) len ten vek na nom zacina byt vidiet a zahrdzavene/prehnite skutky sposobuju problem pri servise.
Vyriesil som to v pondelok 4 rocnym C5 Tourer 2.2 biturbo exclusive za polovicu vyzsie uvedench aut. Aspom som nemusel ist do splatok.
S turbom sa jazdi celkom prijemne fordi 1.5 je dost doby (kolega kupoval teraz Focus combi titanium 110kw+ nejake kraviny za 18k nie skladovku). Vozil som sa aj v novej astre (aj ked kratkej) a 1.4T bola velmi prijemna (omnoho lepsia ako 1.6 nafa) tie adaptivne led svletla fakt funguju skvele.
Ja som to teraz tiez riesil cim nahradim Focusa combi (ma uz 14 rokov). Funguje skvele (nikdy sa nic nepokazilo co ho mam 200k km len spotrebak) len ten vek na nom zacina byt vidiet a zahrdzavene/prehnite skutky sposobuju problem pri servise.
Vyriesil som to v pondelok 4 rocnym C5 Tourer 2.2 biturbo exclusive za polovicu vyzsie uvedench aut. Aspom som nemusel ist do splatok.
C5 Tourer Excl 2.2 biturbo, BMW R1250GS HP, Honda VT750
mne sa zacala pacit aj ta Honda a je viac praktickejsia ako napr. Mazda. Stve ma na Mazde, ze nedavaju ziadne akciove ponuky. Dovodom bude asi to, ze tazia z takej tej inovativnosti a ludia si zaplatia. Napr. na Honde ponukaju 3000e zlavu. Na Mazde 500e. Keby dali vacsiu zlavu. :/ Asi pojdem do Hondy. Je predsa kvalitna, prakticka (deti, atd.).
1. Honda Civic 1.8
2. Opel Astra (ale ta taky bude mít nejspíš přeplňovaný motory)
3. Hyundai i30 1.6
2. Opel Astra (ale ta taky bude mít nejspíš přeplňovaný motory)
3. Hyundai i30 1.6
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
Kazda vec ma svoji cenu. Kdyz ti mazdu nejdriv zdrazej a pak ti na ni daj slevu, budes spokojenejsi?JurajP píše:mne sa zacala pacit aj ta Honda a je viac praktickejsia ako napr. Mazda. Stve ma na Mazde, ze nedavaju ziadne akciove ponuky. Dovodom bude asi to, ze tazia z takej tej inovativnosti a ludia si zaplatia. Napr. na Honde ponukaju 3000e zlavu. Na Mazde 500e. Keby dali vacsiu zlavu. :/ Asi pojdem do Hondy. Je predsa kvalitna, prakticka (deti, atd.).
Na akce bych se vybodnul a srovnaval bych jen konecny ceny. A rozhodne se vyplati si srovnat jeste ceny pojistek a pravidelneho servisu, tam clovek casto najde vetsi rozdily nez tech 500e v kupni cene.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Mazda sice nema oficialni slevy, ale kdyz zajdete za dealerem, tak se urcite misto pro slevu najde.
Jak pisi ostatni. Projed si to a uvidis co ti sedne. A pak az teprv muzes bojovat o cenu a resit zda X euro navic ti stoji za to, co se ti na tom aute libi vic nez na tom druhym
Za me bych to byla Mazda, nebo Honda. U Toyoty nedavam ten interier.
Jak pisi ostatni. Projed si to a uvidis co ti sedne. A pak az teprv muzes bojovat o cenu a resit zda X euro navic ti stoji za to, co se ti na tom aute libi vic nez na tom druhym
Za me bych to byla Mazda, nebo Honda. U Toyoty nedavam ten interier.
A oplati sa kupovat nove, alebo pozerat po starsom, jazdenom, ktore je v zaruke?
Jasně, že se to neoplatí, bohužel, když si to auto nikdo nekoupí jako nové, nikdo si ho nekoupí ani výhodně, jako mírně jeté v záruce.......
MG - radost až na kost.
Mazda 3 Sedan vs. Honda Civic Tourer
Pekny den prajem,
rozhodujem sa medzi dvoma autami:
Mazda 3 Sedan G120 (88kw/120koni) vybava Attraction/Revolution
Honda Civic Tourer 1.8-VTEC (104kw/140koni) vybava Elegance
Nevie sa medzi nimi rozhodnut, ze ktore. Bol som si dnes obzriet obidve, ale len Hondu som soferoval.
Pocity z Hondy:
Dizajn z vonku je taky specificky a iny. Interier sa mi lubil, auto je trosku nizsie. Ja mam 180cm. Pri testovacej jazde som nemal nastavene sedadlo podla mojich poziadaviek, tak sa stalo, ze som trosku nevidel tachometer. Pacil sa mi kufor a aj vnutorne prevedenie. Zvuk motora pri vysokych otackach bol super. 130km/h na trojke fakt parada.
Pocity Mazda:
Mazdu som zatial nesoferoval, ale planujem. Z vonku je Mazda paradna, posobi luxusnejsie ako Honda. Interier mi pride uz taky obycajnejsi, cize pre mna trosku take mensie sklamanie, nakolko navonok posobi fakt pekne. Mal som pocit, ked som sedel na mieste vodica, ze je tam o cosi menej miesta, ako pri Honde. A najviac co sa mi na Mazde nepacilo, je vzadu ten vysoky predel, proste to nechapem. Kufor je fajn. Palubna doska tiez pohoda.
Co mi poradite?
Dakujem vam velmi pekne
rozhodujem sa medzi dvoma autami:
Mazda 3 Sedan G120 (88kw/120koni) vybava Attraction/Revolution
Honda Civic Tourer 1.8-VTEC (104kw/140koni) vybava Elegance
Nevie sa medzi nimi rozhodnut, ze ktore. Bol som si dnes obzriet obidve, ale len Hondu som soferoval.
Pocity z Hondy:
Dizajn z vonku je taky specificky a iny. Interier sa mi lubil, auto je trosku nizsie. Ja mam 180cm. Pri testovacej jazde som nemal nastavene sedadlo podla mojich poziadaviek, tak sa stalo, ze som trosku nevidel tachometer. Pacil sa mi kufor a aj vnutorne prevedenie. Zvuk motora pri vysokych otackach bol super. 130km/h na trojke fakt parada.
Pocity Mazda:
Mazdu som zatial nesoferoval, ale planujem. Z vonku je Mazda paradna, posobi luxusnejsie ako Honda. Interier mi pride uz taky obycajnejsi, cize pre mna trosku take mensie sklamanie, nakolko navonok posobi fakt pekne. Mal som pocit, ked som sedel na mieste vodica, ze je tam o cosi menej miesta, ako pri Honde. A najviac co sa mi na Mazde nepacilo, je vzadu ten vysoky predel, proste to nechapem. Kufor je fajn. Palubna doska tiez pohoda.
Co mi poradite?
Dakujem vam velmi pekne
Naposledy upravil(a) pavproch dne sob 20 úno 19:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edit by -pp-: sloučeno s původnáím tématem
Důvod: edit by -pp-: sloučeno s původnáím tématem