VZKAZY
Re: VZKAZY
polovinu z 650-ti
jsem to tak pochopil ja
jsem to tak pochopil ja
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Jo, bude to asi tak. Cili Genesis dvoulitr turbo, nebo V6 atmo.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak možná bude legrace...na YT se do mne pustili dva lidi a obou svorně vadí, že jsem zveřejnil jejich RZ Octavie (i když žádný z nich jí neřídil) Prej mne dají k právníkovi... No, tak snad bude nějaká legrace
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Moc "intelginetní" dávat video s předjížděním na zákazu a dalšíma věcma někam dál
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přikláním, aby do toho šel Projel totiž několika sadama kamer městského systému, takže portrét už je na světě
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
k86 píše:co to je za auto???
S-klasse chudého východňára, Genesis sedan 3.8 V6 316k 4x4. A vůbec to není zlý, čekal jsem to horší
Ain´t nobody got time for that
Z toho vazne nemuze bejt nic vic nez legrace, nedokazu si predstavit na jaky casti zakona by se na tobe chteli tocit. Jinak je to dobrej zpusob jak si muzou nasxxx do vlastniho hnizda. Ja bejt nekde zvecnenej jak jedu jako idiot, tak si zapinam privacy mode na prohlizeci a cekam az to vyhnije..řidičBOB píše:tak možná bude legrace...na YT se do mne pustili dva lidi a obou svorně vadí, že jsem zveřejnil jejich RZ Octavie (i když žádný z nich jí neřídil) Prej mne dají k právníkovi... No, tak snad bude nějaká legrace
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já taky. Ale jsou lidé, co vlastní blbost vydávají za cnost
Bránit mi rozhodně nebudu. Jestli on bude řešit mě, já budu řešit jeho...to je zákon akce a reakce
Bránit mi rozhodně nebudu. Jestli on bude řešit mě, já budu řešit jeho...to je zákon akce a reakce
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jede jak megapicus a jeste se chce soudit.
Lidi jsou fakt blbi.
Lidi jsou fakt blbi.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
na jednu stranu souhlas nadruhou moralizovat a následně umisťovat videa s 250+ mi nepřijde zrovna košer, ale to je každého věc