VZKAZY
Re: VZKAZY
Vzkaz CZ eshopum s gumama: jděte se vycpat !!!! Story: v tejdnu jsem cvaknul zanovni gumu, udelala se na boku mala boule, gumy povazuju za dulezitou cast auta, takze objednam novou. Vecer jsem prosel eshopy, 9 jich hlasi ze maj gumu skladem, hura, objednam u toho s nejlepsima recenzema. Rano mail, ze sorry, ze gumu vlastne nemaj a ze se neda ani objednat. Ok, internet, najdu ty zbyly eshopy co ji hlasi skladem a zacinam tam volat nez vyklikam objednavku. 3 z nich gumu nema, 4. eshop tvrdi na telefonu ze ano. Donutim to zamestnance proverit nez poslu objednavku. Ano, na 100% mame, na jednom skladu 4ks, na druhem skladu 6ks, 1ks no problem. Tak ve stredu vecer vyklikam objednavku a sleduji statusy: vyrizuje se, na ceste z externiho skladu, vyřizuje se... Dneska rano tam volam, guma je na cestě, přijede zavozem odpoledne, dohaduju termin v jejich pneuservisu. Za 5 minut sms ze guma neni a nebude....????
Pisu kolegovi do nemecka, at mi doporuci nakej jejich eshop, obratem posila link, 17ks skladem, supr, vypisuju objednavku, platim kartou, za hodinu email ze guma je predana prepravci + sledovaci cislo zasilky, tak to uz snad nemuze bejt fejk...
Pisu kolegovi do nemecka, at mi doporuci nakej jejich eshop, obratem posila link, 17ks skladem, supr, vypisuju objednavku, platim kartou, za hodinu email ze guma je predana prepravci + sledovaci cislo zasilky, tak to uz snad nemuze bejt fejk...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Dobře, že umíš nějakou cizí řeč My, co umíme jen jednu a ještě blbě (česky), tak bychom čekali na jaro, až naskladněj český e-shopy.
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
Prepravnim spolecnostem GEIS a GLS:
kvalitou svych sluzbem konkurujete ceske poste.
Objednal jsem si postel, zasilatel standartne posila GLS - postel prisla rozlamana, takze dalis tejden cekani nez postel vyrobi
Matrace - poslano pres GEIS, roztrhany obal, znacne spinave matrace
Hlavne ze oba dodavkari meli plnou hubu kecu jak s tema ostatnima by si nenechali poslat nic.
kvalitou svych sluzbem konkurujete ceske poste.
Objednal jsem si postel, zasilatel standartne posila GLS - postel prisla rozlamana, takze dalis tejden cekani nez postel vyrobi
Matrace - poslano pres GEIS, roztrhany obal, znacne spinave matrace
Hlavne ze oba dodavkari meli plnou hubu kecu jak s tema ostatnima by si nenechali poslat nic.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
pylothovi červené Integry Type-R na I/48 před chvílí v Rychalticích v omezené ze 130 na 60: není 200+ trošku moc?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pylothovi za volantem 320d GT 3T8 2000 před chvílí na I/56 u Celpaku: ty šuline, dyž jedeš 110 v pomalým, tak než se přesuneš (bez blinkru, ty pyčo) do rychlýho, taxa kukni do špíglu, esli v tym rychlym náhodou někdo nejede....
Ty woe, prudce brzdit z kilopade na kilodeset levýma kolama na travnatým středopásu.... sem myslel, že to nedam
Ty woe, prudce brzdit z kilopade na kilodeset levýma kolama na travnatým středopásu.... sem myslel, že to nedam
me by asi nasranim rupla cevka
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
eee, ale ukázal sem mu debile, čum do špíglu...
Kdyby ses neprcal 150, taks ho už dávno minul.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3