Dávám tomu rok, maximálně dva, a bude všechno jinak.jarka píše:pavproch: jo tak takové lehké poladění jako máš ty udělám už na začátku , kompresory atd. ale ne.
S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
-
- Pan Řidič
Re: S větrem ve vlasech....
No po dovolené strávené v Camaru Cabrio jsem tak na 80 procent rozhodnutý jít do kabrioletu na léto taky. Zatím nevím co přesně, ale asi nejžhavější kandidát je Z4 minulé generace
vítej ve vybrané společnosti.... postižených větrem ve vlasech ...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A nemělo by se celý vlákno přejmenovat třeba na "S větrem v koutech", případně pro ty hodně zkušený "S větrem na pleši" .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
plešouna sem netahej...
Co říkáte na tohle:
https://www.g-power.com/benoetigt-en/ko ... f0720a8285
Stojí to za to? Na Z4 3,0i SMG?
Co na to životnost motoru, převodovky a diferenciálu?
https://www.g-power.com/benoetigt-en/ko ... f0720a8285
Stojí to za to? Na Z4 3,0i SMG?
Co na to životnost motoru, převodovky a diferenciálu?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Jestli chceš pomoct dynamice a zábavnosti, tak zkrať stálý převod jako to má pavproch a na ostatní se vyprdni. Na dálniční přesuny to auto stejně není a takhle budeš moct víc kvedlat (v tvým případě klikat ). Ušetříš prachy, techniku (nezvýšíš namáhání transmisí), zůstane ti charakter skvělý atmosféry a navíc nebudeš mít problémy s STK. Prostě win-win strategy .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
To je rozumný návrh. Nebylo by nějaké doporučení konkrétního zkrácení - přesně co tam dát a kde to koupit?jarka píše:Jestli chceš pomoct dynamice a zábavnosti, tak zkrať stálý převod jako to má pavproch a na ostatní se vyprdni. Na dálniční přesuny to auto stejně není a takhle budeš moct víc kvedlat (v tvým případě klikat ). Ušetříš prachy, techniku (nezvýšíš namáhání transmisí), zůstane ti charakter skvělý atmosféry a navíc nebudeš mít problémy s STK. Prostě win-win strategy .
Díky.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
To jedině pavproch, ten to má přímo na autě... (případně někdo kdo se motá kolem bmw).
já to zkrátil asi o 17% (4,27 na 5,00).... a je to fčíl naprosto booooožžžžžžžííííí kvedlání