Onboard videa
Re: Onboard videa
oxik S čím to jezdíš, že tě pouští i na plné?
Jestli s tímto, tak se jim ani nedivím
Jinak Arkisi za mně palec nahoru, ale na ty krajnice fakt bacha . Vím kama jezdíš a často tama jezdím taky. Je to pěkná silnice a není nic horšího než potkat děduška, co jeden 80. Jsem rád, že i někteří mladí berou ohled na ostatní a na takové silnici pouští rychlejší řidiče. No nepředjíždí tě nějak moc dodávek? Neboj, jenom vyrypuju. Ty dodávky tam jezdí častěji rychleji jak většina osobáků pač spěchaj .
Jestli s tímto, tak se jim ani nedivím
Jinak Arkisi za mně palec nahoru, ale na ty krajnice fakt bacha . Vím kama jezdíš a často tama jezdím taky. Je to pěkná silnice a není nic horšího než potkat děduška, co jeden 80. Jsem rád, že i někteří mladí berou ohled na ostatní a na takové silnici pouští rychlejší řidiče. No nepředjíždí tě nějak moc dodávek? Neboj, jenom vyrypuju. Ty dodávky tam jezdí častěji rychleji jak většina osobáků pač spěchaj .
Nic extra, starší sedmičkovej bavorák, stačí mít pořádný světla
- GeneHawkins
- Letec
Já bych zpomalil až kdyby zajel za tu krajnici!oxik píše:To byl GHZajda píše:Následně zpomalil asi na polovinu a už jsem ho nikdy neviděl. Tak nevím, co jsem udělal špatně, asi že jsem nezajel za tu krajnici
Dneska jsem byl za idiota já..
..kamera je umístěná výše než moje oči, tudíž auto viděla trošku dřív než já, silnici znám, jezdím tudy každý den a v tomhle úseku se mi ještě nestalo, aby mi auto zmizelo z očí.. reakční doba je díky zpomalení videa zkreslená, ale trvá to, trvá..
..kamera je umístěná výše než moje oči, tudíž auto viděla trošku dřív než já, silnici znám, jezdím tudy každý den a v tomhle úseku se mi ještě nestalo, aby mi auto zmizelo z očí.. reakční doba je díky zpomalení videa zkreslená, ale trvá to, trvá..
Nedavno jsem videl nekolik kompilaci onboard z kamionu a nakladaku z CR. Prekvapilo me, kolik lidi neni schopnych udelat podobny manevr, tedy prerusit predjizdeni. Jako kdyby to ani nebylo mozne. Pri stejne situaci jako je na videu, by proste dali cihlu a doufali by ze se vejdou. Zacnu predjizdet, tak uz neni cesty zpet....
Jojo, většinou počítají s tím, že ostatní přibrzdí a nějak se tam vejdou, já zastávám teorii, že zpomalit je rychlejší než zrychlit, i když na videu jsem reagoval trochu přehnaně, hvízdot gum nebyl potřeba Další věc je, že spousta lidí ani v krizovce neumí použít brzdu naplno, protože to nikdy nezkoušeli, a pak se toho leknou..
- GeneHawkins
- Letec
Jseš vrah malých dětí a Ťok říkal, že je třeba více trestat tyto nejnebezpečnější přestupky.