Hyundai Genesis kupe - V6, RWD, LSD
Hyundai Genesis kupe - V6, RWD, LSD
co na to auto rikate? ja se byl projekt a sem odvareny. Kdyz vemu V6 verzi, tak v manualu bez jednani mi rovnou rekl, ze 750tis. neni problem. Za to dostane clovek full vybavu. 3,8 V6 motor co ma 300 koni, zadni nahon a mechanicky samosvor. Uznavam, ze papirove hodnoty nejsou zcela presvedcive, preci jenom podobne vykona kupe z EU maji lepsi zrychlni i maximalku ale vaha 1,7tuny neni uplne nejhorsi a hlavne to auto jede, ma super zvuk a na to co nabizi je neskutecne levne.
Re: Hyundai Genesis kupe - V6, RWD, LSD
asi všechno co říkáš, má rozumný/ový základ.... ale tomu autu chybí imho krapet chybí emoce (na papíře/webu - v reálu sem v tom neseděl)
a imho hlavně MI je někde na úrovni fóbije eReS....
a imho hlavně MI je někde na úrovni fóbije eReS....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no ja s tim jen tak jel, nedostal sem z toho asni 7,35procneta mozneho, proto se na to ptam znalce jizdy...
750 000 czk? na hyundai.sk je oficialna cena 29 200 eur s dph
jj, nevypadá to špatně. Řídil jsem to ve Forza Motorsport 3. Když stím člověk uměl, nebyl problém držet se Z4M, Porsche 911 GT2.
Fakt dobré auto
Fakt dobré auto
2.0i 107kW
hustý, to jsem netušil, že se u nás prodávágoes píše:co na to auto rikate? ja se byl projekt a sem odvareny. Kdyz vemu V6 verzi, tak v manualu bez jednani mi rovnou rekl, ze 750tis. neni problem. Za to dostane clovek full vybavu. 3,8 V6 motor co ma 300 koni, zadni nahon a mechanicky samosvor. Uznavam, ze papirove hodnoty nejsou zcela presvedcive, preci jenom podobne vykona kupe z EU maji lepsi zrychlni i maximalku ale vaha 1,7tuny neni uplne nejhorsi a hlavne to auto jede, ma super zvuk a na to co nabizi je neskutecne levne.
http://www.hyundai.cz/data/files/pdf/ce ... -coupe.pdf
bral bych to hned
http://www.hyundai.cz/data/files/pdf/te ... -coupe.pdf
a zase to nevypadá tak špatně, kilo za 6.4 a Vmax. 240 - to by mi úplně stačilo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Skoro všechno správně, kromě rozměrů a váhy. Líbí se mi to moc a potkávám je docela často. Drtivá většina 2,0T automat.
Koukali jste na šířku? Skoro 1,9m.
RWD
pokud je 1,9 i se zrcatky, tak to je normal pokud bez, tak to je placka jak lambo
já myslim, že na dnešní dobu je to super buďme rádid1.8t píše:Skoro všechno správně, kromě rozměrů a váhy. Líbí se mi to moc a potkávám je docela často. Drtivá většina 2,0T automat.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III