Smysl meziplynů pro nenáročného řidiče
Re: Smysl meziplynů pro nenáročného řidiče
jak rád bych alespon nekde mohl radit 6-3...
no vzhledem k tomu, že je ti jedno škubnutí při podřazení o více stupňů dolů tak ano pro TEBE bude stejně komfortní řazení ve V3s jako v A6 s multitronicem
manuál, tak se vším všudy (tedy i meziplyny) a když scu komfort tak si pořídím automat.
no vzhledem k tomu, že je ti jedno škubnutí při podřazení o více stupňů dolů tak ano pro TEBE bude stejně komfortní řazení ve V3s jako v A6 s multitronicem
manuál, tak se vším všudy (tedy i meziplyny) a když scu komfort tak si pořídím automat.
Naposledy upravil(a) KoPP dne sob 19 bře 17:43, celkem upraveno 1 x.
Slow and serious
mi nastesti prevodovka razeni 6-3 neumoznuje vubec
kdyz jezdim do prace, na chatu,na dovolenou, do globusu, se psem do lesa atd. mam se citim menecenne, ze neumim meziplyny? mel bych to umet? mel by to bezny ridic umet?
// Presunuto z tematu "Jak na meziplyny?", ten resi pouze technicky zpusob provedeni. Filosoficke otazky nad smyslem patri sem. Diky - pjanda
// Presunuto z tematu "Jak na meziplyny?", ten resi pouze technicky zpusob provedeni. Filosoficke otazky nad smyslem patri sem. Diky - pjanda
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
nepodléhej depresím
v takových případech je meziplyn opravdu zbytečný
v takových případech je meziplyn opravdu zbytečný
Důležitý je životní postoj a ne nějaké meziplyny
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Proc meziplyn?Snad porad plnej plyn, ne?
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
pokud jezdíš s HTP tak určitě
Uz jsem mel tu cest a byla to zabava. V polu .Letelo jak kamen z praku,dira nedira. 165 tacho jsem z toho po hodine a pul z kopce dostal .Zcela nutne je ctit pravidlo,slaby vykon motoru se dohani zhovadilou jizdou aneb kdyz nemas vykon, nesmis ubrat Ovsem meziplyny teda moc nesly.Poskladani pedalu neodpovidalo tvaru a velikosti me nohy
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Tak dlouho jsem se zamýšlel nad meziplyny, až jsem si koupil automat.
Ano, pro 99,5 % populace je to zbytečná věc
Ano, pro 99,5 % populace je to zbytečná věc