Mazda 3 Sedan vs. Honda Civic Tourer
Mazda 3 Sedan vs. Honda Civic Tourer
Ahoj,
rozmyslam nad kupou svojho prveho vozidla. Mam pozretych uz par znaciek a rozhodujem sa medzi:
Honda Civic Tourer 1.8i-VTEC, Toyota Corolla/Auris ST 1.6-Valvematic, Mazda 3 2.0 Sedan, Opel Astra Combi (ten novy co pride teraz na trh).
Chcem vacsie auto, resp. take standardne, ziadny hatchback. Mne sa najviac paci Mazda 3 Sedan, ktora je fakt pekna, ale draha. Auto chcem kupovat na stvrtiny a Mazda sa preplati najviac. Z vlastneho presvedcenia by som siel radsej do japonskeho auta, lebo maju kvalitne motory a celkovo su to kvalitne auta. Po Mazde sa najviac priklanam k Honde, a potom k Toyote.
Rad by som vedel vase nazory, ku ktoremu autu sa priklonit.
Dakujem
rozmyslam nad kupou svojho prveho vozidla. Mam pozretych uz par znaciek a rozhodujem sa medzi:
Honda Civic Tourer 1.8i-VTEC, Toyota Corolla/Auris ST 1.6-Valvematic, Mazda 3 2.0 Sedan, Opel Astra Combi (ten novy co pride teraz na trh).
Chcem vacsie auto, resp. take standardne, ziadny hatchback. Mne sa najviac paci Mazda 3 Sedan, ktora je fakt pekna, ale draha. Auto chcem kupovat na stvrtiny a Mazda sa preplati najviac. Z vlastneho presvedcenia by som siel radsej do japonskeho auta, lebo maju kvalitne motory a celkovo su to kvalitne auta. Po Mazde sa najviac priklanam k Honde, a potom k Toyote.
Rad by som vedel vase nazory, ku ktoremu autu sa priklonit.
Dakujem
Re: Kupa noveho auta
Bez si ty auta prohlidnout a svezt se. Me se mazda 3 na papire taky strasne libila, ale nazivo to bylo celkem zklamani (ergonomie, kvalita zpracovani, interier obecne)...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A z tych dalsich by ste ktore odporucili?
Focus 1.5ebJurajP píše:A z tych dalsich by ste ktore odporucili?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
no z tych, ktore som uviedol hore focus som tam nepisal a cenovo je focus nad 20000e. A preplnovany agregat nechcem. Skor atmosferu
doporucim Honda Civic Tourer 1.8i-VTEC
zrazuji pred Toyota Corolla/Auris ST 1.6
zrazuji pred Toyota Corolla/Auris ST 1.6
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tiez sa priklanam k tej Honde. Priatelka ale hovori, ze je to skadere auto
Přítelkyně má pravdu.....svez se s Corollou nebo Aurisem. Ale jestli se ti líbí Mazda 3 opravdu moc, budeš později litovat, že jsi do ní nešel.....
No ale Mazda sa financne neoplati, pretoze preplatim o 500e viac od Hondy, a to je uz celkom dost. A priatelka mi aj hovori, nech nekupujem take drahe auto.
rekni pritelce, ze na krasu auta nejezdi. mmch, ty Toyoty nejsou o moc hezci.
Mazda je dobra, ale neprakticka
novou Astru Combi neznam, ale nepredpokladam, ze se Opel odchyli od zazite strategie predlouhych prevodovek, ktere zcela spolehlive zabijeji potencial kazdeho motoru.
a kruhem jsme zpet u te Hondy. neprustrelny motor, velmi slusne jizdni vlastnosti, nejpraktictejsi ze vsech.
Mazda je dobra, ale neprakticka
novou Astru Combi neznam, ale nepredpokladam, ze se Opel odchyli od zazite strategie predlouhych prevodovek, ktere zcela spolehlive zabijeji potencial kazdeho motoru.
a kruhem jsme zpet u te Hondy. neprustrelny motor, velmi slusne jizdni vlastnosti, nejpraktictejsi ze vsech.
Autoforum.cz