IT poradna
Re: IT poradna
Musím sa pochváliť: prakticky vše už nejen přemigrováno na nový soustruh, ale taky rozchozeno. Ešče zítra v práci síťové věci a je vymalováno... dokonce aji internet banka s čipovkou sa podařila napoprvé (čsob a IE11)... ufffff.... i kompetní migrace Hřmícíhoftáka včetně věškeré pošty sa ňa povedla.... neska mám úspěšný den....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
poradíte mi někdo pls nějaký plugin nebo kodek-pack, aby mi WMP zkousnul i matroskový videja?
Kodek packy a "pluginy" jsou nejvetsi zlo, dela to binec v systemu. Pokrocile prehravace maji potrebny kodeky v sobe. Doporucim toto: https://mpc-hc.org/
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
dyž já su zvyklé na WMP a přitem mám jeden krásný konzért Jacka Hedfielda a jeho Melody Bojz se sláčikama v MKP filetype....
To ma rozhrani podobne WMP z dob XPcek, ta zkratka MPC = media player classic, cili jasna volba pro staromilce
Vypada to sice jak z devadesatek, ale funkce to prevysuje soudobe WMP o parnik.
Vypada to sice jak z devadesatek, ale funkce to prevysuje soudobe WMP o parnik.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
nakonec sem na základě rady na OF.cz/IT koutek stáhnul VLC a už mi Jack Hedfield duní live Strings and Metal do uší... ale kuju za snahu...
na VLC pozor, ne vsechna sestaveni se chovaji jak maji, v nekterych byly i podezrele kusy.
vyse zmineny MPC je vyrazne lepsi
vyse zmineny MPC je vyrazne lepsi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
dík za info. prozatím ho nechám nainstalovaný, než mě ta Metlalica přestane bavit... samozřejmě sem ho při/po instalaci prohnal NODem a budu ho sledovat, dyž teda je podezřelý
bol som nazivo osahat XPS 13 a teda paradny stroj