Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Žluťákem jsem jel naposledy Písek>Praha (R4) protože jsem se kvůli nemoci necítil na řízení (jsem zodpovědný řidič ) a po dálnici to švihal 100-110 podle GPS..a např. když se vyjíždí z ČB směrem na Písek, jsou tam dva pruhy a za mostem se svádí do jednoho, jel jsem si v pravym klasika tempomat 110, přejíždim do levého a z ničehonic byl za mnou a tlačil mě před sebou až do Dasnýho.. jsou to celkem rychlíci. Spíš mi vadí jak serou na přednosti při vyjíždění z autobusáků, nechce se mu čekat tak se tam vecpe a poserte se.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
taky ti řidiči jsou největší sebranka, co odkud kdy vyrazili... On ten Jančurák není až takový svatoušek, jak se snaží prezentovat - busy jsou v hrozném tech. stavu a také moc neplatí, resp. základ + na černo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ono obecne ridicu busu zrovna prebytek na trhu neni, i presto fluktuace zamestnancu v celem SA (tim myslim i lidi z administrativy na centrale) je rekneme nadprumerna.
V urcitem momente se pan majitel premenil ze zdrave ambiciozniho podnikatele v ukazkoveho vyzirku, ale to je na jinou debatu.
V urcitem momente se pan majitel premenil ze zdrave ambiciozniho podnikatele v ukazkoveho vyzirku, ale to je na jinou debatu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Úsekové měření rychlosti na zúžené D1 stále nemá termín, úředníky zahltí
Zdroj: http://jihlava.idnes.cz/ministerstvo-do ... -zpravy_mv
Zdroj: http://jihlava.idnes.cz/ministerstvo-do ... -zpravy_mv
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
že by se pan Skanska domluvil s Kaschem? Výměnou, za možnost montáže úsekovek na mýtné brány, prodloužil smlouvu na další 2 roky? By mne zajímalo, kde je dvojka Dementní a Šilhavý, kteří jinak tak svěřepě hájí zákony této republiky?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale vzdyt to je skoro jiste ze Kapsch bude po prechodne obdobi dal spravovat mytne brany. Regulerni smlouva konci letos, pak melo nastoupit prechodne min. trilete obdobi na ktere se mel vybirat novy spravce prostrednictvim tendru, ktery ale ted uz proste nestihnou v ramci zakonnych lhut dokoncit. Poradce z Deloitte mu zatrhl UOHS, on to ani vypsat poradne letos nestihne, natoz dokoncit.
A pak nastupuje vyborna vec, ze jen a pouze Kapsch disponuje technickou dokumentaci, kterou ministerstvo proste potrebuje na vypsani noveho tendru a smluvni ujednani jim neukladalo tu dokumentaci predat. Kapsch ma tedy kompletni know-how a od idiota Simonovskeho ktery to podepsal, to zadny z deseti!! ministru nezmenil.
A pak nastupuje vyborna vec, ze jen a pouze Kapsch disponuje technickou dokumentaci, kterou ministerstvo proste potrebuje na vypsani noveho tendru a smluvni ujednani jim neukladalo tu dokumentaci predat. Kapsch ma tedy kompletni know-how a od idiota Simonovskeho ktery to podepsal, to zadny z deseti!! ministru nezmenil.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je pozoruhodné, že na tuto smlouvu všichni nadávají, ale nikdo jí nezměnil a ani se o to nepokusil...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a nešeptali si kdysik dávno vrabci na střeše, že ke smlouvě existuje "top secret" dodatek, který pod mnohamiliardovými pokutami znemožňuje zpětnou změnu smluvních podmínek?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ale tak zkouseli to, zkouseli. Tak trochu na obranu tech ministru je nutno rict, ze s vyjimkou Rebicka se v tech funkcnich moc nezdrzeli. Bezna agenda, bordel na RSD, bordel ve smlouvach s Kapschem a mas na to rok, nekdy ani to ne, kazdej druhej kopyto (Zdenek "ahoj" Zak).
Na zpetnou zmenu podminek nepotrebujes dodatek, to by prece nemuseli podepsat. Ale jo, nejaky dodatky tam byly, jen krapet jineho vyzneni. Kazdopadne je jasny, ze pro CR to vyhodny nebylo.
Na zpetnou zmenu podminek nepotrebujes dodatek, to by prece nemuseli podepsat. Ale jo, nejaky dodatky tam byly, jen krapet jineho vyzneni. Kazdopadne je jasny, ze pro CR to vyhodny nebylo.