Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Spectral
Mistr volantu

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od Spectral »

Řidič profesionál (ještě navíc řidič záchranky) neví, že tankovací pistole má aretaci, kterou používá odhadem 90 % řidičů včetně bab a důchodců už desítky let? To je vtip, že? Ale dobrý, to jo :))

P.S. U konce té mačkací části té rukojeti (za malíčkem) je páčka, kterou při zmáčknuté rukojeti posuneš, podržíš ji a přitom pustíš tu spoušť tankovací pistole. Ona už bude - díky té páčce - držet sama.
:ar!
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

..a při plné nádrži se sama odaretuje :)
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Jo, vůbec jsem o něčem takovém neměl ani ponětí a všiml jsem si toho až dneska ráno :).
Díky za odpověď.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Tyjo, to si nedovedu představit, že do osobáku(85l) celou dobu musím držet pistoli :D Kolik mají vaše stroje nádrž, 120l? Víc?
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Píí píše:Jo, vůbec jsem o něčem takovém neměl ani ponětí a všiml jsem si toho až dneska ráno :).
Díky za odpověď.
Jak casto tankujes?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Osobák (Kia Magentis II 2,7 V6) tak jednou za měsíc. S tím bohužel jezdím už jen pro zábavu.
Služební podle toho, jak vyjdou směny. Někdy 3x do měsíce. Někdy 1x za dva měsíce. Nádrž tam máme (tedy alespoň z doslechu kolegů) 75 litrů. Na účtenky se vůbec nedívám, abych si to pamatoval podle natankovaných litrů.

EDIT: Rovnou jsem se ptal kolegů na to tankování. Skoro všichni to drží. Prý se to v té naší sanitce špatně zacvakává a vždycky to vyskočí předčasně úplně náhodně bez vlivu množství paliva v nádrži. Vyzkouším, uvidím.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Lepší se něco dozvědět pozdě, než nikdy :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

=))
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

No jéje, to je poprasku pro takovou blbinu :D.
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Dneska jsem zjistil, že už bude nutná výměna brzd na předku (už se ozývá měrka opotřebení).
Co jsem se díval, tak předek mi vydrží tak 2 měsíce (krom jedné destičky, která je nadměrně sjetá a zrovna ta píská).
Zadek je více než obstojný a asi ještě sezónu v pohodě dá. Co byste mi doporučili? Děláte brzdy jako celek nebo "jak to příjde"? Samozřejmě se bavíme o zadní/přední nápravě. Nebudu přeci dělat brzdy jen na jednom kole a budu dělat kotouče i destičky.

Popřípadě co byste mi doporučili? Nyní mám na autě destičky Roadhouse (disk nečitelný a ještě od původního majitele) a je to takové. No normální. Asi jsem od toho čekal víc. V létě celkem rychle vadnou a taky celkem špiní.
Co jsem se díval, tak mám chuť sáhnout po sadě ATE, ale rád si nechám poradit.
Odpovědět