Onboard videa
Re: Onboard videa
Jo takhle. No jo. To, že si koupím Renaultu a tím pádem si ho dám na začátek videa, neznamená, že jsem nějaký mistr dané značky. Kdybych si koupil Škodovku, tak si ji dám místo znaku Renault a nic by to nezměnilo na tom, že o té značce nevím všechno.
Nič v zlom, ale to Tvoje uhýbanie až na krajnicu sa mi moc nezdá. Aby si s tým raz nenarobil viac škody než osohu.
Tam věčně stojí kamiony, takže tam na silnici nic nebývá. Navíc kdybych tam neviděl, tak tam tak nezajedu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...to je jako: sice do tý zatáčky nevidím, ale včera tam taky nic nejeloArkis píše:Tam věčně stojí kamiony, takže tam na silnici nic nebývá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A ono to tak není?
Ale vážně. I kdyby tam něco leželo, tak určitě bych nestrhl volant na projíždějící auto. To bych to radši odsral sám a to byste se mi tady aspoň mohli vysmát .
Ale vážně. I kdyby tam něco leželo, tak určitě bych nestrhl volant na projíždějící auto. To bych to radši odsral sám a to byste se mi tady aspoň mohli vysmát .
- GeneHawkins
- Letec
Jo jo, občas se to stává, že přede mnou někdo uhýbá na krajnici. To se pak radši stáhnu více e středu a dál od něj, nechci chytit kramli do okna.
S předjetím počkám na volný protisměr a takového iniciativce radši obloukem objedu.
S předjetím počkám na volný protisměr a takového iniciativce radši obloukem objedu.
Edit: celý příspěvek jsem musel editovat, protože borec podemnou nezná základní pravidlo diskusního fóra, že při reakci na předchozí příspěvek se neoslovuje ani necituje...
Nikdo tě nenutí uhýbat.
Jen nesmíš bránit předjíždění.
Z videa je patrné, že:
-byl předjížděn
-zrychloval
To je bránění předjíždění zrychlování 6bodů
Výmluvy na nepozornost jsou jistý další přestupek: nevěnování se řízení(vynechám případně v jiných případech i obecné ohrožení a tresty nad 10let nepodmíněně)
řešení je nechat se předjet, pak případně předjíždět rovněž.
Arkis píše:
Řidič staršího vozu nepřekousl, že ho někdo chce předjet.....
GeneH:GeneHawkins píše:.....Rozhodně bych neuhýbalArkis píše:Řidič staršího vozu nepřekousl, že ho někdo chce předjet.
.....a ejhle, on ho předjíždí.
....... jako důkaz o úmyslných obstrukcích mi to nedostačuje.
Nikdo tě nenutí uhýbat.
Jen nesmíš bránit předjíždění.
Z videa je patrné, že:
-byl předjížděn
-zrychloval
To je bránění předjíždění zrychlování 6bodů
Výmluvy na nepozornost jsou jistý další přestupek: nevěnování se řízení(vynechám případně v jiných případech i obecné ohrožení a tresty nad 10let nepodmíněně)
řešení je nechat se předjet, pak případně předjíždět rovněž.
Naposledy upravil(a) driver dne ned 24 led 23:36, celkem upraveno 1 x.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
To je reakce na koho, resp. na co?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych s tim uhybanim na krajnici, obzvlast za tmy, byl hodne opatrnej. Obcas se tam valej celkem strasidelny veci...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k