BMW Divize
Re: BMW Divize
To je nějaký divný.... všude psali, že ///M2 bude mít pouze černě lakovaná kola ale na tomhle videju je má stříbrný... asi fake ///M2
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
19" kola z "oficiální" zimní sady pro M3/M4.
Na teplotu vody zase nezbylo, hlavně, že se jim tam vlezl ekonoměr
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
PP: chtel jsem ti rict, ze se mi libi postoj toho tveho pekace. mozna se casem necham inspirovat
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
já ti dám pekáč...
postoj je show, ale ony ty Koni a HR sou i go
postoj je show, ale ony ty Koni a HR sou i go
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Podle me tam je, jen nebi videt... Teda teplomer oleje, voda nikoho nezajima je podle me napravo od otackomeruM.Z. píše:Na teplotu vody zase nezbylo, hlavně, že se jim tam vlezl ekonoměr
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jsem kokot, dival jsem se jen na obrazky.. Celkove ta pristrojovka pusobi oproti m3 dost orezane... Ani tam neblikaji oranzovy dilky ktery signalizuji blizici se omezovac... A clanek vtipnej.. Chvali zvuk, pritom to zni stejne jako m3Bond007 píše:Podle me tam je, jen nebi videt... Teda teplomer oleje, voda nikoho nezajima je podle me napravo od otackomeruM.Z. píše:Na teplotu vody zase nezbylo, hlavně, že se jim tam vlezl ekonoměr
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Mne se vubec nelibi ten zvuk pri prerazovani jak to chrochtne skarede. Predpokladam, ze za to muze rychle radici automat ...
To dela vyfuk, dela to stejne nebo i vyrazneji i u manualu... Je to samozrejme velka show a treba v tunelu jsou ty razy celkem brutalni.., pouzivam to na straseni chodcu a nebo v tunelech na vyklizeni levyho pruhuVrooom píše:Mne se vubec nelibi ten zvuk pri prerazovani jak to chrochtne skarede. Predpokladam, ze za to muze rychle radici automat ...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW