Lyžárna
Re: Lyžárna
od doby, co jsem poznal Metrony, nemam potrebu vybirat
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No já se těším na březen, kombinaci sníh, slunce a teplo mám nejraději. A pak hned hupky dupky do jara Snad mi pp nesmázne
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
dival jste se nekdo na vcerejsi sjezd? videl jsem to az dnes ze zaznamu a tak masakrozni zavod si nepamatuju. kvalita povrchu naprosto priserna, komprese v jednom z nejtezsich mist na trati, kde chybny najezd v podstate znamenal pad, snezeni k tomu. no respekt kazdemu, kdo to vubec dojel.
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Idu na odpolední směnu k Vaněčkovi s juniorama. Dopoledne sem 2x pošlapal Evill´s Mill a fčíl ňa bolijou haxny, takže ta odpolední směna bude enem decentní...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dneska přehnali k slalom. Dali dvojbranku přímo k hraně a na začátek, než závodníci chytli rytmus. Pokud se nepletu, tak hned první odjel na nosítkách.
Nějak to moc hrotí.
Nějak to moc hrotí.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ta trať byla podivná, to je pravda. Ten zalamovak za druhým zlomem byl velmi nepříjemný. Nebylo to ani moc pěkné na koukání, žádná elegance v těch jízdách.
Autoforum.cz
Znám se léta osobně s bývalým závodníkem ze Švajcu, v 80.letech vyhrál malý globus za sjezd. V roce 1994 jsem ho potkal, zrovna se zabila Ulrike Maier v Ga-Pa a já byl šokován. A on v klidu prohodil, to je přece náš job, kvůli riziku tam chodí lidi a my za to brali prachy a byli slavní. Kdo nechtěl, klidně mohl místo toho makat v továrně. Mně spadla brada, ale pak mi došlo, že má vlastně pravdu. Jsou to prostě novodobí gladiátoři.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.