BMW - výběr vhodné motorizace
Re: BMW - výběr vhodné motorizace
Nahoď, docela by mě to zajímalo
Jsem z Prahy, konkrétně z Letňan, což je devítka, tak pokud by to nebyl problém, bylo by to naprosto úžasný
Jsem z Prahy, konkrétně z Letňan, což je devítka, tak pokud by to nebyl problém, bylo by to naprosto úžasný
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
MJ: Kde si s tym bol na brzde? Nechceli by tam odskusat aj 325i?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já pobývám v Boleslavi, tak kdybys měl cestu, tak bych si asi chvilku mezi učením našel Respektive po 12.únoru budu mít času ještě víc, záleží, jak bys spěchal nebo ne.
Byl jsem na brzdě v Roudnici nad Labem v Power Labu, dělali jsme tam reportáž pro Speed Empire, tak jsem toho využil. 325i by určitě zvládli naměřit taky
Byl jsem na brzdě v Roudnici nad Labem v Power Labu, dělali jsme tam reportáž pro Speed Empire, tak jsem toho využil. 325i by určitě zvládli naměřit taky
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Měl bych to tak 50 kilometrů, což není takovej problém Akorát by se to pak asi chtělo spíš domluvit přes PM na některý víkend, sám chodím do práce a v pět odpoledne se mi už nikam nechce
Tady jsou ty grafy Koně +- zůstali a krouťák je nižší asi o 15 Nm. Samozřejmě je na brzdě nějaká menší odchylka, ale po 300 000 km jsem s výsledkem celkem spokojenej, bál jsem se horšího
Ten výkon je na tý křivce krásnej, holt atmosféra A na to že už má něco nalítáno, tak se pořád udržuje v kondici
Jojo, z výsledku jsem měl celkem radost, jen tak dál
5500rpm neni to nejako malo?
tyhle stare sestivalce nejsou kdovijak lacne po otackach
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
nejenom šestihrnky, aji čtyřhrnky.... sem míval e36 318i M43B18 MY1996 a ta měla redline už v 6200... a věřte něvěřte, mně to tenkrát bohatě stačilo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.