Jak a cim odstranit pismenka z karoserie?
Jak a cim odstranit pismenka z karoserie?
Poradte mi jak a cim mam odstranit napis motorizace a modelu (stribrny pismenka) z karoserie, tak abych ji neposkodil. Myslel jsem ze to pujde sloupnout jentak (neslo) nebo po nahrati (taky neslo), drzi to tam jak cert
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Re: Jak a cim odstranit pismenka z karoserie?
Jojo, taky tam ty napisy nechci
Idealni je sundavat to za tepla, ted ve velkych mrazech foukat na kastli teply vzduch neni idealni. Zakladni pomuckou je obycejny vlasec na ryby. Protahnout za pismena a pak jemne odrezavat. Z jednoho auta sem to daval pryc v lete >35°C a slo to samo.
Tady je to nazorne, typek je peknej hracicka a nataci snad vse co na autech dela https://youtu.be/aZxE7rELon4?t=9m
Idealni je sundavat to za tepla, ted ve velkych mrazech foukat na kastli teply vzduch neni idealni. Zakladni pomuckou je obycejny vlasec na ryby. Protahnout za pismena a pak jemne odrezavat. Z jednoho auta sem to daval pryc v lete >35°C a slo to samo.
Tady je to nazorne, typek je peknej hracicka a nataci snad vse co na autech dela https://youtu.be/aZxE7rELon4?t=9m
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dik za tip, vlasec zkusim. Nahrival jsem to v garazi (+10°C) a jen trochu (+40°C) teplota povrchu, abych tomu neublizil. Zkusim vlasec + rucni praci + odstranovac lepidla jako na videu, ten kluk vypada ze ma to GT3 rad, tak mu budu verit.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
nebo taky zubní nit a zbytek lepidla nějakým tar&glue removerem
přesně tak, za sebe můžu doporučit Autosmart - Tardis, ale ten už těžko seženeš, takže třeba Gyeon Q2M Tar
stará konzerva promlouvá: silon na ryby a benzín.... dyž už seš moc fajnoffka, tak technický benzín
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nevím, jak moc to držích na nových potvorách, ale na vše starší vždy stačil vlasec a WD-40tka .
horkovzdušná pistole, netlačit, neleštit
Dky za vsechny rady, o vikendu se do toho pustim.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A jsi si jisty, ze to tam je nalepene? nektere napisy totiz drzi v karoserii
ja jen tak abys nezjistil, ze tam pak mas diry
ja jen tak abys nezjistil, ze tam pak mas diry
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw