Z ktery strany jsou ty smycky? - Ze severu od Rosic? Vychodni stranu hlidala klasicka bouda s Ramerem.Bond007 píše:da se to jednoduse ověřit, protože to je klasickej radar v Ka, zadny zkurveny smycky jako v Ivančicíchctrl_j píše:Jenom takova drobnost. Rosice maji v pronajmu od Rametu radar pouze jeden, defaultne je umisten na I/23. Na Husove je zbudovana bouda, ale dle meho prazdna, eventualne radary mestapo operativne premistuje.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
V Ivancicich smerem od Dukovan byly na 99% smyckyctrl_j píše:Z ktery strany jsou ty smycky? - Ze severu od Rosic? Vychodni stranu hlidala klasicka bouda s Ramerem.Bond007 píše:da se to jednoduse ověřit, protože to je klasickej radar v Ka, zadny zkurveny smycky jako v Ivančicíchctrl_j píše:Jenom takova drobnost. Rosice maji v pronajmu od Rametu radar pouze jeden, defaultne je umisten na I/23. Na Husove je zbudovana bouda, ale dle meho prazdna, eventualne radary mestapo operativne premistuje.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ok, tak to bude na te ulici "Ke Karlovu". Tam se meri, jen sem nevedel cim. Mel jsem za to ze tam vznikla falesna bouda a operativne tam byl presouvan radar z te ulice Hrbitovni.
Kdyz pojedes kolem, je jasne videt smycky v asfaltu.. Mmirovo byvaly auto od tama ma i jednu fotku kdyz jsme ho prevazeli a kamarad si pozde precetl smsctrl_j píše:Ok, tak to bude na te ulici "Ke Karlovu". Tam se meri, jen sem nevedel cim. Mel jsem za to ze tam vznikla falesna bouda a operativne tam byl presouvan radar z te ulice Hrbitovni.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Dneska na I/20 před Protivínem..trošku mimo svůj běžný revír A maj to klucí buď vypnutý, nebo divně nastavený
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem za cca 800km potkal pouze dvě hlídky - i když to je vlastně jedna a tatáž
...poprvé za Brnem směr Vyškov:
...podruhé najížděl na D1 od BA na Phu:
...poprvé za Brnem směr Vyškov:
...podruhé najížděl na D1 od BA na Phu:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
opravil bych tu barvu...
2. 8B7 1473 - červená Rosso Brunello (DO Chrlice -> D1/D2/R52) - Ramer
Dnešní laser? u Semic, už jsem je tam dlouho nepotkal
Druhej tam stál s kamerou a vypadal smutně, asi nikdo nepyráthí ..
Druhej tam stál s kamerou a vypadal smutně, asi nikdo nepyráthí ..
Naposledy upravil(a) oxik dne čtv 21 led 15:59, celkem upraveno 1 x.
Laserova pera v rukou celniku zaznamenala prvni uspech.
jen pro vysvetleni, princatko jsem smazl vcetne postu, tak jsem pak musel i par navaznych postu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou