Před pár lety sem vezl v horoucím létě po průchvatu rožnovem (I/35, vede po nábřeží Bečvy, kde na protějším břehu sa dá opalovat) návštěvu z UK a ten dotyčný mi za jízdy chtěl vystupovat z auta a jít oblbovat, bo tam byla črieda místní děv(ek) na slunku nahoře )a prý některé i dole) bez.... docela sem litoval, že se musím věnovat řízení...speleo píše:Já koukám v létě po spoře oděných holkách a taky se nevěnuji plně řízení vozidla, jsem vinen
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A dost, chlapi nechte toho, nebo bude průse....
Přečte si to nějakej impotentní sluníčkář na MD a už vidím ten návrh v tom našem parlimentu: "Pozitivní vliv povinného nošení burky na dopravní nehodovost, též jako vstřícný krok k našim novým vítaným občanům z jihu."
Přečte si to nějakej impotentní sluníčkář na MD a už vidím ten návrh v tom našem parlimentu: "Pozitivní vliv povinného nošení burky na dopravní nehodovost, též jako vstřícný krok k našim novým vítaným občanům z jihu."
dnes jsem viděl pár kusů co to moc v ruce neměli. A s přehledem vyhrála skupinka nějaké omladiny ve vytuzeném starším voze kousek pod sjezdovkou ve veselé (tzn. konec světa, slepá silnice, evidentně tam měli párty na chatě která tam je), kteří se ťukli s někým. Na obou autech škoda dohromady tak 20k. No zavolali si policajty a někdo z těch řidičů nadýchal. Buď byli tak blbí, že nevybrali někoho střízlivého k dechové zkoušce a nebo tam nikdo takový nebyl
Pravda vyděsí
- GeneHawkins
- Letec
To člověk vždycky žasne, že ty cajty na sebe zavolají.
Tuhle jeden couval, a nacouval do jiného. Místo, aby se podrbal na hlavě, omluvil se, a vypsal záznam, že prej ne, a vy jste do mě najel. Zavolali policajty, ty mu ukázali kameru na baráku, a jestli si to nechce rozmyslet. Tak prej jo, zaplatil pětikilo, a ještě nám ukažte potvrzení od doktora, páč je vám 70. A co byste řeklí? Do správního a nejméně půl roku čistírna...
Tuhle jeden couval, a nacouval do jiného. Místo, aby se podrbal na hlavě, omluvil se, a vypsal záznam, že prej ne, a vy jste do mě najel. Zavolali policajty, ty mu ukázali kameru na baráku, a jestli si to nechce rozmyslet. Tak prej jo, zaplatil pětikilo, a ještě nám ukažte potvrzení od doktora, páč je vám 70. A co byste řeklí? Do správního a nejméně půl roku čistírna...
Do segry nacouval dedek, odmitl vinu, privolana PCR. Kamery jsou a funkcni (zjistoval jsem), PCR je lina si vyzadat zaznam. Vysetrovani odlozeno pro nedostatek dukazu, proc bychom se namahali...
Mirek
A zitra nam k tomu u Vaclava neco rekne plk. Lerch -> CT24 13:05 – 14:00, 17/1/2016ctrl_j píše:PCR dnes zverejnila stats tech co to loni v ruce nemeli. Neni divu, prvni trojice se dohled PCR v podstate netyka.
Holt co se neda zmerit radarem proste neexistuje.
Auto jako vražedná zbraň. Akta OVM s ředitelem dopravní policie Tomášem Lerchem.
– příčiny nehod, bezpečnost provozu
– účinnost prevence a represe
– účinnost bodového systému
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
padni komu padni nebo dvojí metr?
http://zpravy.idnes.cz/policejni-dustoj ... _krimi_pku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je supr, normalni clovek s 1,45 promile je vozralej, kdyz ma 1,45 promile policajt, tak je jenom "roztekanej". Na akademii se zrejme chlasta naka vyssi liga. Kolik asi plukovnik mel vecer kdyz ma rano porad 1,5?řidičBOB píše:padni komu padni nebo dvojí metr?
Jsem pro aby se u pricin nehod pod vlivem vzdy urcovala pricina a mira zavineni alkoholem, to je spravne. Ale co chtej zpochybnovat na tomhle pripade to nechapu
Dvoji metr jak vysitej. Vylitej zpusobi vlastne 2 nehody, pokusi se ujet a chtel by dal ucit
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
..tak tenhle ležel pod nápravou a v ruce měl nářadí, nezáviděníhodná situace, -6 a ještě k tomu v zúžení ..