Lyžárna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Lyžárna

Příspěvek od jerry »

Taky znám podobný típky, jedny s námi před lety byli ve Švajcu a jeho paní si lebedila, že konečně poznala, co je kávička na svahu :D Ale nic ve zlým ;) Já jsem tak zlatej střed, taky hodně jezdíme, pauzy jsou jen na kávičku a rychlej snack.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Dycky hodinu pred otevrenim u svahu, vyslapnout nejakej kopec a sjet ho tak, abych byl pri otviracce prvni na lanovce. Pak 2-3h jezdeni a jakmile se mi to zacne zdat rozbity nebo moc lidi, beru utokem prvni hospodu a davam Spezi a Bernerwurst. Aaach :D
A zbytek dne vyuzivam na blbosti typu hlubokej snih, boule a nakonec vzdycky nejaka balancni cviceni apod. Doby, kdy se jezdilo od otviracky do zaviracky nonstop mam uz za sebou a nezanechalo to ve me uplne pozitivni vzpominky :D Myslim, ze snowman psal, ze taky zavodil, tak tohle nejspis zazival taky :D
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

oxik píše:Dycky hodinu pred otevrenim u svahu, vyslapnout nejakej kopec a sjet ho tak, abych byl pri otviracce prvni na lanovce. Pak 2-3h jezdeni a jakmile se mi to zacne zdat rozbity nebo moc lidi, beru utokem prvni hospodu a davam Spezi a Bernerwurst. Aaach :D
A zbytek dne vyuzivam na blbosti typu hlubokej snih, boule a nakonec vzdycky nejaka balancni cviceni apod. Doby, kdy se jezdilo od otviracky do zaviracky nonstop mam uz za sebou a nezanechalo to ve me uplne pozitivni vzpominky :D Myslim, ze snowman psal, ze taky zavodil, tak tohle nejspis zazival taky :D
+1
R4...258k
R3...261k
EV...264k
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska sem se poránu vysrááál na práci, sbalil kameňačky a vyrazil proti hoře... kupodivu, i přes to málo co tu nasypalo, ty bylo na skijofkách od auta (v dolině) na kopec a zase až dolů k autu.
__II :prayer: :supz:

Podstupňama (po loukách) k soše, pak na velkou sjezdovku, tu dolů/nahoru a přes poustevny dolů na podstupně a k autu... byly aji obloučky (hafo) a jen pár blízkých setkání třetího druhu se šutrama (God bless kameňačky) :supz:

Na J (bečvanské) straně dole 8, nahoře 15 cm hutné krupice, na S straně (frenštátská) je toho krapet míň.

SkiAlpin to fláká velkou sjezdovku NEzasněžujou i dyž nahoře pěkně mrzne...

Btw, roky sou znát - fyzička tu furt je, ale ty první výlety v sezoně (na bajku i na lyžách) bolí každý rok víc a víc.... ale i tak sem našlpal neska ke kilometru převýšení.... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Yo!

Dole 25cm, nahoře přes půlmetru prachu, bohužel bez základu, takže kameňačky, bo to člověk v oblouku prořízne až na kameně a jiný bovdel

2x, bohoušku, 2x na kopec a dolů...

akurváth byla (dole) strašná kosa, dyž sem v osum ráno parkoval pod kopcem, tak to psalo -18... na kopcu mrzlo míň, ale i tak byla kosa jako tyč...

....ale jinak náááádhera!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:skottí školka :mrgreen:

Obrázek
Taxem neska odpannil ty Powd´Airy.... jen tak zkušebně u Vaněčka pár jízd.... na (měkkém) mančestru jsou zvladatelné (skoro) jako stávající Crus´Airy, na tvrdém je samozřejmě těch 102mm pod botou krapet problém postavit na hranu... a v prašanu.... OOOOAAACHHH..... :skiing smiley in a flock:

Začínám sa těšit na prachy v Tignes..... :-bd
speleo
Pan Řidič

Příspěvek od speleo »

Na skialpy už jsem nevyrazil dlouho, něco pěknýho bych si dal. Ale je otázkou, zda mi pásy za ty léta nesrostly k sobě a hlavně, kde sebrat fyzičku :-?
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

... ale to vůbec není na překážku, to je jen hledání výmluvy... (ref můj říspěvek před pár dny o tom, jak moc to s přibývajícíma rokama bolí...) :ymhug:

právě sem se vrátil z arktického kopce, teda dvou.... kameňačky dostaly kouř, ale bylo to fajne.. z podělánek od holubů na kněhyni, přes partyzánskou louku na evil´smill a dole lesem a po cestách ke skokanovi... kosa jak na sibiři (chytlo mi to lehce nos), sněhu je kupodivu víc na naší (bečvanské) straně než na frenštátské, ale ťapat sa dá fpoho všude (jen občas sa halt člověk proboří v haferách až po pás), sjezdy sou sice na pikaču, ale sem tam člověk aji oblouček vystřihne... :skiing smiley:

a fčíl idu do procesu....
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Aby dle červeného nosu nesoudili, žes byl nasávat :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Byl chvíli pronikavě bílý.... fčíl už ale je normální, enem kurňa svrbí/pálí
Odpovědět