Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Po delší době ňa zase můj operátor (kyslíkárna) nasrááál. Mám "záložní" nepoužívané číslo (jen tak, dyby se někdy v budoucnu hodilo, navíc mám k němu vztah, bo je to číslo po máti) a roky sem na něm měl tarif zadarmo - "Zero". Fčíl mi to - bez mého souhlasu a prakticky bez mého vědomí - chtějí změnit na placený tarif, sice jen 49,-, ale.... takle tedy ne, soudruzi....

Měním to na pre-paid.
Done. Ze zera už je pre-paid. Dokonce mi tam i dali 300káčé (samozřejmě, že ne zadarmo, vyúčtování přinde frakturou) a půlroční platnost kreditu.

Ale stejně si musím postěžovat - nešní telefonát s O2:
já: po přechodu na pre-paid mi tohle číslo zústane přiřazeno k mému profilu v mojeo2.cz?
operátor: samozřejmě

O hodinu později mi pípla SSM: "Vaše číslo bylo převedeno na pre-paid". otevřu mojeo2.cz a tam to číslo nevidím (čti: nevidím tam přiřazené ŹÁDNÉ číslo) .... tak volám znova na o2:
já: to číslo mi zmizelo z mojeo2.cz
operátor: ale to je jasné a logické, to si přece logicky budete muset pořídit nový profil na mojeo2.cz

zřizuju nový profil, zadám emila a červená hláška: tento email nemůžte použit, již je přiřazen k jinému profilu

FUCK!

(nakonec sem tam musel fakt zada jiný ze svých mnoha emilů..., ale zase nadruhou stranu aspoň malá pochvala - změny nastavení skrz mojeo2.cz - zrušení pičaté spojovatelky a jiných cypovin, šlo hladce a bylo vždy potvrzeno SSM)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Tak to já s nima mám o level "lepší" zkušenost. Měl jsem s kyslíkem měsíční paušál na neomezenou pevnou + ADSL za nějakých 880Kč a aniž by mně cokoliv oznámili, přišla faktura na 1350. Tak jsem musel hledat a volat, a že prý mně zprovoznili nějakou službu (o kterou vůbec nestojím). Až když jsem řekl že zruším pevnou a skončím to s nima, tak až potom vyštrachali nějakej veřejně neznámej tarif za 750Kč (neomezeně pevná v ČR + ADSL). Navíc sami prolongujou závazek na další rok.
Na všechny tyhle lumpárny mají podle obchodních podmínek právo. Nesmím zapomenout před koncem roku dát výpověď a skoncovat to těma mafiánama. A jestli se náhodou dožiju průměrnýho věku, tak přijdou v dnešních cenách o 200.000Kč, hajzli jedni.

Jinak každý měsíc píšou 2 SMS (první že posílají fakturu s pevnou částkou (takže o ničem), druhá SMS že si to inkasovali). A tu informaci o nevyžádané změně tarifu oznámí tak, že to napíšou na fakturu, která je přílohou mailu v pdf, a kterou pochopitelně vůbec nikdo nečte, když platí paušálem furt stejnou částku. A za ty prachy navíc mně zprovoznili nějaký lepší volání do zahraničí, přestože musí vědět, že tam vůbec nevolám. Tak to mají obchodně vymyšlený.
PRYČ OD NICH CO NEJDÁL, UDĚLIL JSEM JIM DOŽIVOTNÍ BAN.
TEDA NAZRALY MNĚ NESKUTEČNĚ.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Musím si postěžovat na sebe, že sem něco zadupal... ale koho by to napadlo, kontrolovat výrobní značky středu lyže.... matůš mi svěřil montáž nových lyží, taxem si dal záležet a vše namontoval na milimetr přesně... akoráth paxem zistil, že čankajšci .... rozdíl absolutní polohy značky středu boty na jedné a druhé lyži 26.5mm.... koho by to napadlo kontrolovat.... zkažený den a 9 zbytečně navrtaných děr.... doprdele práce.... to se mi ešče nestalo, schválně sem se díval, mám doma dohromady 8 párů lyží a na VŠECH je rozdíl MAX 2mm ....

~x(
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Až se budeš zítra stavovat pro boty, tak klucí nahoře v šialpo sekci mají ruzné barevné kolíčky na opravu starých nebo špatně vyvrtaných děr, aby to tak bylo vidět.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Z těch 9 děr je vidět jen jedna, to je fpoho... ale dík za nabídku
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Nesekli se spise v znackovani?
Ono by to nejakej smysl mit mohlo, ale taky by me to v zivote nenapadlo (ani sem se stim nesetkal)

Co to je za lyzu?
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ty rýžožrouti fakt blbě natiskli značku středu boty.... na webu výrobce lyží (Line) je údaj, že značka středu boty má být 81 mm za geometrickým středem lyže, na jedné lyži je 85mm (dejme tomu OK), na druhé je 111.5 mm - DEBILOVÉ!

Takže sem to přemontoval podle té "správnější".... čankajškům zdar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Junioři na ňa doma fčíl pokřikujou "berlochod" a drahá je ftym ešče podporuje... :ymhug:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

sis choval hada...co hada - klubko hadů, na prsou :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »