Octavia III
- noveautičko
- Pan Řidič
Re: Octavia III
Pěkné ráno pav... i poledne;)
..a nemít na výběr a muset mít jen slepici(Ochcávku,Rapid-Spacák..)tak na tom nejsem o moc líp a nejen ráno by bylo na prd..
..a nemít na výběr a muset mít jen slepici(Ochcávku,Rapid-Spacák..)tak na tom nejsem o moc líp a nejen ráno by bylo na prd..
Noveauticko, moje trpělivost byla fakt velká, dokonce jsem s tebou občas chtěl diskutovat. Chtěl jsem abys nám sdělil zážitky s tvým autem. Jak ti jezdí, s čím jsi spokojen a s čím ne a podobně. Ale ty to tu jenom plevelíš debilníma kecama, takže tě mám taky na seznamu zakázaných. Žij blaze
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- noveautičko
- Pan Řidič
díky kámo
Jinak tady je další překváplo: Policie se chlubí, že její nová auta mohou jako první v Evropě jezdit bez majáku na střeše. Nemohou, ne v této zemi.
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/no ... ne-vyjely/
Jinak tady je další překváplo: Policie se chlubí, že její nová auta mohou jako první v Evropě jezdit bez majáku na střeše. Nemohou, ne v této zemi.
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/no ... ne-vyjely/
Poraďte: Když jedu delší štreku Octavií po německé dálnici, tak se mi po trochu rychlejší jízdě po dálnici pokaždé rozsvítí TPMS kontrolka (signalizace defektu resp. úniku vzduchu z pneumatiky). Jezdím docela pravidelně na stejné místo, už mám asi pátou Octávii 1.6 TDI z půjčovny a dělá to každá. Vždycky mě to překvapí, ale dneska jsem zase jel po A7 takovou tou zatáčkovitou oblastí jižně před Kasselem a udělá to prakticky každou jízdu (když je volná silnice a dá se trochu jet) a vždycky po projetí stejného úseku. Samozřejmě po zastavení na benzínce a znovunastartování je chyba pryč. Kola jsem i párkrát zkoušel změřit ale mají všechny stejný tlak. Je to taková blbost, v podstatě TPMS systém ignoruju, ale nemáte někdo podobnou zkušenost? Nedá se třeba snížit pomocí diagnostiky citlivost? Nejde mi ani tak o ta auta z půjčovny, ale možná takovou Octavii dostanu jako firemní, tak jestli s tím jde něco dělat...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A zkoušel jsi ten tlak resetovat tlačítkem nebo jeno VYP/ZAP motoru?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jen vyp/zap motor a už to nesvítí...
Tohle tlačítko "moje" Octavia nemá, ale přesto ta kontrolka "po trochu ostřejší jízdě" svítí Zkontroluju to ještě jednou ráno, ale usilovně jsem podobné tlačítko několikrát hledal.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud má kontrolu tlaku pneu, tak musí mít tlačítko na kalibraci. Buď je u převodovky nebo přes palubní počítač/menu v rádiu. Otevři si návod ke tvému autu a tam najdeš, kde kalibrovat, když to nechápeš z SK verze.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time