porozmyslam aj nad tym ale ako pozeram tak tiez niesu najlacnejsie a ten zadok sa mi moc nepaci ale este ho pozrem970ka píše:Kamarád si třeba kupuje jen nové Hondy CR-V a spolehlivost těchto aut je fakt úžasná,nedávno kupoval novou za cca 600tkč,Audi to není ,ale za ty prachy,dobrý výrobek,pokud se líbí RAV,tak proč.ne.
kupa auta audi q5
-
- Adept autoškoly
Re: kupa auta audi q5
Ten zadek je proti predchozi generaci opravdu hnusny, ale to auto jako celek si fakt pozornost zaslouzi.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
asi jo.... na leguáním pokecu je jeden, co prodal leguána a pořídit raff a vychvaluje to do nebes... já bych ale ten dyzanj (imho hnus za všech stran i zevnitř) opravdu nedal..
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Adept autoškoly
ahoj tak tento rok by som rad kupil neake ojazdene auto a zatial som stale za Q5 mozte mi dat este neake rady na kupu ? asi ho kupim zo zahranicia viete neake typy odkial kupovat ? aky motor zobrat na kratsie trate teraz mam diesel 1,9 octavku a musim povedat ze je spolahlivy a hlavne setrny ... dik za rady ...
-
- Adept autoškoly
praveze co som cital tak si chvalia auto ze ani po 200 000 moc toho nemenili
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je v celku možné,ale nezáleží to ani moc na autě, jako spíš na tom, jak se k tomu konkrétnímu kusu kdo choval.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A skutecne potrebujes SUV? se vsemi jeho klady a zapory?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Ja myslim ze naka rozumne ojeta Q5 by se sehnat dala. Spousta lidi to bude mit jako druhy auto v rodine, pro manzelku, na vozeni deti. Takovy auta nebejvaj uplne zhuntovany, jsou slusne servisovany, ale vetsina bude s 2l. Nicmene jak tu psali jini, auto s 200tkm bych uplne nevyhledaval...to bych radsi sel o kategorii niz (Rav4, Kuga, Tiguan...).
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k