Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Arkis
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Arkis »

Nevím. To je asi kus od kusu. Jsou lidi, kterým to prostě nepálí (a pálí mlhovky o 106). No na druhou stranu já sám používám mlhovky a používám je docela často (za poslední měsíc asi 4x). Když je mlha a není vidět na 100m, tak je zapínám.
Jakmile se za mně přiblíží auto, tak vypínám zadek.
Jakmile jsem v koloně, tak vypínám obě.
Jakmile jsem ve městě či obci, tak vypínám obě.
Momentálně mně další situace nenapadá, ale kdyby se i třeba jen těmito třemi pravidly řídili všichni, tak je svět o něco krásnější místo, protože bysme i něco viděli přes ty milovníky mlhovek. Nejhorší jsou ti, co svítí mlhovkami i za jasné noci, kdy to do protisměru u některých aut opravdu vadí.
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Mlhovky a denni sviceni, to je neco na me! Jako cerveny hadr na byka. Pulka dementu neprepne denni sviceni ani za nic, vali si to s prednima bludickama a bez zadku mlhou, destem, tmou, snehem... Druha pulka chorych jedincu pousti mlhovky pri startu motoru a vypne je s vytahnutim klicku ze zapalovani. Ve meste, v kolone, za tebou, pred tebou, porad ti to perou do obliceje... ~x( Fakt hodne mi tyto veci vadi. Uz jsem si tu vylival srdicko nekolikrat. Netroubim, neblikam dalkama. Jen upozornuju mlhovkama. A k tem konfliktum - nemam proporce a znalosti na nejake bitky. Pokud by nepomohlo odjet nebo zustat v aute, chtic nechtic bych sahl po obusku z Mírova, nebo po teleskopu. Zalezi, kterym bych jel zrovna autem
Mirek
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

francis píše:Mlhovky a denni sviceni, to je neco na me! Jako cerveny hadr na byka. Pulka dementu neprepne denni sviceni ani za nic, vali si to s prednima bludickama a bez zadku mlhou, destem, tmou, snehem... Druha pulka chorych jedincu pousti mlhovky pri startu motoru a vypne je s vytahnutim klicku ze zapalovani. Ve meste, v kolone, za tebou, pred tebou, porad ti to perou do obliceje... ~x( Fakt hodne mi tyto veci vadi. Uz jsem si tu vylival srdicko nekolikrat. Netroubim, neblikam dalkama. Jen upozornuju mlhovkama. A k tem konfliktum - nemam proporce a znalosti na nejake bitky. Pokud by nepomohlo odjet nebo zustat v aute, chtic nechtic bych sahl po obusku z Mírova, nebo po teleskopu. Zalezi, kterym bych jel zrovna autem
To s tim dennim svicenim je fakt. Senzor svetel mlhu nepozna, dokud si senzor steracu aspon 3x nesetre okno, az pak vetsina aut rozsviti. Presne proto jsem si nechal nakodovat, aby mi pri dennim sviceni svitily i zadni svetla. No a v NX je to udelany tak, ze auto za tmy proste sviti vzdycky, prepinac svetel ma jen 3 polohy: auto/on/obrysovky.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

PS: Nie neskocil som na poslednu chvilu na brzdy a nie nesiel za mnou...valil si to pravym (bus pruhom) cely cas :-$
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Kkt ve Swiftu

„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

To je ale ultimátní kokot! Působí to na mě, že tu oktávku neviděl, jinak by musel být sebevrah, aby to tam takhle poslal..
northwind
Pan Řidič

Příspěvek od northwind »

Já bych řekl, že ji viděl, ale spoléhal na mohutné zrychlení swiftu. Ta oktávka snad ani nestihla brzdit.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

To byl asi nejmohutnější drift, který kokot - kokotice ve swišti kdy zažil.
Jinak parádní dokumentace.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

hlavně, že na hranici křižovatky zastavil...ale asi se zapomněl podívat.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Ja myslim ze ho dobre videl. Ta silnice neni v kolmici, takze A sloupek tim smerem ve vyhledu nebrani a proste to chtel narychlo projet. Pri rozjeti sel na zadni jak tomu slapl a kdyz v krizovatce videl ze to neda a hamtl na brzdu, zhoupne se kastle odzadu, neni to je klasicke zanoreni na predek jak kdyz je auto v rovine.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Odpovědět