Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
na bmwklubu sa k temu dost diskutuje, a zdá se, že i na benzíny (speciálně ta readiness tabulka)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
v dubenci a qětenci budu vědět - pudu tam s pindicou a jejím leguánem
Myslel jsem, že včera vyteču. Šofér strávil na STK půl dne, na nic nejsou nachystaní, neznají místa zásuvek, neustále padal systém. I s cestou mě ta jejich (a musí se absolvovat každý rok) kašparská STK vyšla cca na 7500,-
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hele, Andrej jednou slíbil, že ty daně vybere...
Ve skutečnosti žádné daně navíc nevybere, ale zpoplatní mnoho jiných věcí a ten rozpočet to pozná. A bude se prsit, jakej je to king.
Ve skutečnosti žádné daně navíc nevybere, ale zpoplatní mnoho jiných věcí a ten rozpočet to pozná. A bude se prsit, jakej je to king.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Za vsechno muze Babis!!.. A Kalousek taky..!! Jo a na zada jim dychaji uprchlici, to prijde brzy. To me vzdy pobavi
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na tom není nic zábavného...stačí to sledovat a přemýšlet u toho hlavou a k smíchu to rozhodně není, když zcela zbytečné věci platíš z vlastní kapsy. Např. jenom příprava SW na souhrnné hlášení, stála naší firmu přes 60t Kč. Zcela zbytečná, leč povinná, investice. Daňové úřady mají totiž i dnes pravomoc a možnost dělat tzv. párové kontroly. Tohle je akorát snažší, všechny to hází do jednoho zlodějského pytle a Andrej bude mít každý měsíc komplet přehled o všem, co bude zrovna potřebovat.
Ale chápu, že jeho voliči tomu tleskají, jak zatne tipec těch sviním podnikatelským, co jenom kradou.
Ale chápu, že jeho voliči tomu tleskají, jak zatne tipec těch sviním podnikatelským, co jenom kradou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Taky mi to účetní firma přismažila to souhrné hlášení o 10% měsíčně ...
Děkujeme poníženě myslitelům, co to s námi myslí dobře.
Děkujeme poníženě myslitelům, co to s námi myslí dobře.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak to su ny tym líp.... moje účetní mi za to kontrolní hlášení zvedla/zvedne sazbu enem ani ne o 5%.... sis vybral blbou účetní...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sazba účetní zůstane stejná, bo je na HPP ( ), ale Microsoft Navision si svůj díl vezme
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Takže abych to shrnul: ex. dělá prostě život jednodušší a levnější.... (nejen účetní)