Kdyby mohla být předváděčka, tak C5 jsou dostupné za 650.000 Kč, mě by nevadilo doplatit za takové auto klidně 200.000 Kčbeaumont píše:C5 je ovšem taky super auto, jen si většinu jejích výhod užiješ až s hydropneumatikou a skvělými sedačkami verze Exclusive, na kterou Ti ale asi nebude stačit rozpočet.
Služební kombi za 600.000 Kč
Re: Služební kombi za 600.000 Kč
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
aha...tak pak mají v konfigurátoru trochu zmatek:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ten tvůj nájezd není extrémní. Zkusil jsi konfigurovat třeba s 1.4TSI? Nejde o marný motor (110kW) a cenově je úplně jinde než ta nafta... Podle mě by se s 1.4TSI dala sehnat slušná Octa oklo 650k a ještě bych se pak nestyděl si to po pár letech odkoupit.
Co nová Astra Sports Tourer? http://www.opel.de/fahrzeuge/modelle/pe ... index.html u nás se jistě začne brzo prodávat. Rozvor dlouhý, chrochták 100kW 1.6 je dobrý, definitivně bych mu věřil víc než Hyundai (vidím i nové biturbo 1.6 za slušnou cenu) a je to celkem pohledné, přijde mi to designově dobře vyvážené auto, na rozdíl od P308. Je to nově zkonstruované auto, takže pokud bych to měl odkupovat, hleděl bych i na tohle "stáří". A jde koupit samozřejmě i s 1.6 Turbo, což může být na takové to domácí ježdění docela i fun a je proti dieselu levnější.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
@lamdamen: Benzín bych radši, jestli bude možná jen Octavia, tak se budu snažit, aby to byl benzín, za 800.000 Kč už je rozumné auto:http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/77887634
Tak i30 za 665tKč je teda úlet. Navíc to vypadá, že tam máš příplatek za automat započtený dvakrát. To bych si za stejný peníze raději fakt vzal to Mondeo. Teda nejraději bych si vzal 1.8TSI 7DSG v Golfu nebo Oktě.
No ta i30 je pro mě za 60.000 Kč, Octavia/Golf je za 150.000 Kč (s 1.6 TDI) a za 200.000 (s 1.8 TSI) a vybavená je podobně, jen o kousek hůř A až ta 1.8 TSI je opravdu lepší auto, ta 1.6 je spíš horší...
Novou Astru jsem docela důkladně prolezl na výstavě ve Frankfurtu a udělal na mě výborný dojem. Hezká zvenku i zevnitř (i když čistě designově bych asi dal v téhle třídě přednost Peugeotu 308 a Alfě Giulietta) a vynikající sedačky AGR, i když za mírný příplatek. Otázkou je, kdy se kombík objeví v nabídce u nás a jaké budou dodací lhůty.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
V testech si stěžovali na horší odhlučnění 1,0l motoru v Astře. Možná to budou mít vyšší verze lepší.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ahoj, projel jsem celou diskuzi, ale hlavně několikrát zadání. Počítal jste někdo kolik bude mít auto nalítáno za ty 4 roky? cca? Spousta ze jmenovaných aut, tedy spíše motorů se obtížně dožije 2/3 toho co by "zadavatel" potřeboval. Mám nalítáno na německých dálnicích více než na českých okreskách od Felicie, Octavie přes Megany, Astry až po M-B C220, E350 a různé BMW 3 a 5. Když to vezmem do detailu, tak 700 pohodlně po DE dálnici se dá až s M-B řady E a výše a BMW řady 3 a víc a s obsahem výrazně nad 2l. Rady do zahrady jako i30, 308... nezlobte se na mě, ale to jsou auta na cestu do Kauflandu a zpět. Francouz má super podvozek, pohodlné sedačky... ale ví někdo za kolik jezdí 2.0 Blue HDi? Jakou má životnost? Jel jsem P 307 1,6HDI (130kW) do Bretaňe a nenašel jsem žádný + ani =. Spotřeba na dálnci klidně 14l, průměrka přes 9, při vyšších rychlostech auto už značně nestabilní a ve chvíli kdy jsem chtěl ještě zrychlovat ze 140 tak opravdu nebylo kde brát. Vím 1,6 chrochták není na závodění, ale při opravdu dlouhých štrekách je hrubý výkon prostě nutný, nejen výrazný bezpečnostní prvek. i30 je jen vybavenější Fabie, jinak na dlouhé cesty se nehodí. BTW. opravdu u služebního kombíku potřebujete Bezklíčové startování a Xenony, vestavěnou navigaci? I když kupuju auta za 2 až 3 násobek, tak tohle by mě nenapadlo ani řešit. Fakt jsou dnes Xenony In (aktuální)? Bezklíčkové startování je super, když zrovna funguje. A vestavěné navigace, v 90% za trest a nesmyslný ceny aktualizací v servisech. Opravdu uvažovat o benzínu nebo ještě lépe turbobenzínu, při plánovaných 300,000 za 4 roky a pak o odkoupení? lol. Podle mého základní parametr diesel, min 1.9 klasické TDI nebo boxer. Osobně bych hledal v té ceně co máte rozpočet, vlastní peníze bych do toho nedával. Ale bohužel za tyhle peníze to nemá úplně řešení, narodili jsme se o kousek východnějí, jinak by tyhle úvahy nebyly. Z vlastní zkušenosti vím co je v DE nejčastějším služebákem pro nižší management. A když je vzrůstem opravdu nižší, pak si to plně užije.
E350 / V