Onboard videa
Re: Onboard videa
Ukázkové, ještě bez blinkru
A mlhovky bych nechal zrusit uplne, ja sam si nevzpominam ze bych ji za poslednich 5 let nekdy pouzil a to jezdim celkem dost a za kazdyho pocasi. Logicky, bud je tak spatna viditelnost, ze jedu pomalu a nebo jen zhorsena viditelnost a pak neni mlhovka potreba. Predni mlhovky pak tuplem..řidičBOB píše:kdybych nespěchal, tak bych se před ně zařadil a smažil jim ty mlhovky...dvě vždycky potěší! Třeba by mne pak zastavili a popovídali by jsme si osvětlení vozidel
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Na hrani jsou v aute navigace a asistenti...francis píše:co by si pak pousteli ti nesvepravni oslnovaci?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S tím souhlasím... Za posledních 500t km jsem je určitě nepoužil.
BTW: třeba R36tka přední vůbec neměla a fakt mi to nikdy nechybělo.
BTW: třeba R36tka přední vůbec neměla a fakt mi to nikdy nechybělo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja na ne klidne troubim.. S tim transpikem stejne nikoho nezastavi..M.Z. píše:Podle mě byl akorát vymaštěný, podobně jako kokot od celní správy, co mi to poslal před čumák, protože se v připojováku objevilo auto, jehož řidič nic takového nepotřeboval. Neměl rychlost a připojil se stejně až daleko za ním.
To bylo už druhé setkání s autem celníků, poprvé mi to foukli v cac 50km/h do levého při vyjíždění z pumpy, protože před nima najížděl ještě kamion a celníkovi se nechtělo čekat, aby pak následně jel asi stovkou. Stejná situace, truck taky neměl rychlost a připojil se až později
Já na tyhle ocasy raději ani netroubím, nepotřebuju se s nima otravovat, poté co se jim zvedne adrenalin nad drzounem, co na ně bliká, nebo troubí.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...na D1 se o to u mne pokusili...jejich nadšení jim trvalo asi 30s, pak vypnuli diskošku a zařadili se vpravo Oni totiž ani nemají spojení s PČR.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevozim nic k procleni, nevidim proto duvod, byt s nimi v kontaktuřidičBOB píše:...na D1 se o to u mne pokusili...jejich nadšení jim trvalo asi 30s, pak vypnuli diskošku a zařadili se vpravo Oni totiž ani nemají spojení s PČR.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já taky ne - nekouřím, nepiji alkohol, oblečení vozím jen to na sobě a známku mám řádně vylepenou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time