Alternátory Valeo do Golfu?
-
- Spolujezdec
Alternátory Valeo do Golfu?
Čau chlapi,
alternátor v mém golfu odešel do věčných lovišť (super, před Vánocemi). Našel jsem alternátor Valeo, který je o 1700,- Kč levnější než originál.
Jaký na to máte názor, je to dobré řešení? Zrovna teď ještě řeším úpravy baráku, takže i těch blbých 1700,- Kč je mi dobrých. Na druhou stranu, nechci za dva roky řešit ten samý problém. Tak doufám, že se tu někdo najde se zkušenostmi.
Díky.
alternátor v mém golfu odešel do věčných lovišť (super, před Vánocemi). Našel jsem alternátor Valeo, který je o 1700,- Kč levnější než originál.
Jaký na to máte názor, je to dobré řešení? Zrovna teď ještě řeším úpravy baráku, takže i těch blbých 1700,- Kč je mi dobrých. Na druhou stranu, nechci za dva roky řešit ten samý problém. Tak doufám, že se tu někdo najde se zkušenostmi.
Díky.
Re: Alternátory Valeo do Golfu?
Alternátory Valeo jsou ve vozech PSA (Peugeot Citroen) právě ty "originální", vlastně celá elektrika je zde Valeo. Nebál bych se toho.
Předpokládám, že startér už je dávnou koupen...
Předpokládám, že startér už je dávnou koupen...
zrovna altik bych vzal origo, zvlast kdyz je rozdil ceny minimalni
- GeneHawkins
- Letec
Čemu říkáš origo?
No nejlépe prvovýrobě
- GeneHawkins
- Letec
A to je?
..u každého auta jiný výrobce. U Golfu fakt nevím, protože se o taková auta nezajímám
To že Golf je německý neznamená, že musí mít jednoznačně "německý" Bosch. Takže klidné koupit Valeo. Do mého auta se na střídačku už v prvovýrobě dávaly Bosch nebo MagnetiMarelli, jak měli skladem a jak jim to přišlo pod ruky...
- GeneHawkins
- Letec
Právě. Valeo je stejně tak prvovýroba či druhovýroba - jak kdo chce - jako Bosch, MM, Delco, Lucas nebo třeba Hitachi...