Americké vozy a vše kolem nich
Re: Americké vozy a vše kolem nich
dyž sem neska šel z práce, tak mi kolem piščiska prosvištěl (pod plným bo dokopec) Jeep Grand Cherokee V8 5.7 Hemi.... ty woe, to bylo bubláního....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj, pod touhle kapotou je ještě svět v pořádku
BTW: nad STR8 verzí jsem uvažoval, ale nakonec mne odradil servisní interval - to bych byl furt v servisu
BTW: nad STR8 verzí jsem uvažoval, ale nakonec mne odradil servisní interval - to bych byl furt v servisu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
dyž sem neska pindicu zaparkoval na Pustevnách, tak nějak sem měl pocit normálnosti a patřičnosti prstě jedno auto z mnoha na parkovišti .... dyž sem k ní po 3 hodinách přišel, pocit byl ten tam... vedle pindice parkoval Dodge RAM2500 double cab.... sem začal mít obavy, abych se do teho pidiauta vůbec vešel...
najdi pět rozdílů...pavproch píše:dyž sem neska pindicu zaparkoval na Pustevnách, tak nějak sem měl pocit normálnosti a patřičnosti prostě jedno auto z mnoha na parkovišti .... dyž sem k ní po 3 hodinách přišel, pocit byl ten tam... vedle pindice parkoval Dodge RAM2500 double cab.... sem začal mít obavy, abych se do teho pidiauta vůbec vešel...
Takové chyby se nesmí dělat! Já na podzim v JK Classics zaparkoval Eldorado ze sedmdesátek vedle tahače Kenworth. Pic kozu do vazu. Od té doby si už nemyslím, že je Eldo velké auto .pavproch píše: sem začal mít obavy, abych se do teho pidiauta vůbec vešel...
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Když jsem vezl bratra k mechanikovi vyzvednout auto..cestou zpátky jsem si říkal, jak je sedma malá
A ještě jedna krátce po koupi..
Trvalo to docela dlouho nahodit..4.4i vs 6.2D oboje V8
A ještě jedna krátce po koupi..
Trvalo to docela dlouho nahodit..4.4i vs 6.2D oboje V8
GMC Suburban 6.2D V8 1986 na zvedlém podvozku
A nejspíš na prodej, případně výměnu za rodinnou káru stylu Multivan
A nejspíš na prodej, případně výměnu za rodinnou káru stylu Multivan
Mazec. Musí s tím být sranda. Bez tlumičů to má i pěkný zvuk
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Ted je vymenenych spoustu veci vcetne vyfuku, ktery silene rval od puvodniho majitele..ted tam jsou rezonatory (misto obalu od hasicich pristroju ) a nove koncovky, zvuk je mnohem prijemnejsi