Dříve M135i, nyní ///M2
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: 125d vs M135i
Londoner: no, vědět to samozřejmě nemohu, ale logicky je to nesmysl, protože nemůže tě bavit něco, co neděláš. A když neřadíš, tak nelze mluvit o zábavě nebo že tě to neřazení baví. Může ti to být pohodlné - třeba já jsem tento případ.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha tak to jsem te jen nepochopil, bral jsem to tak ze jezdeni s AT jako takovy nemuze bavit.....řidičBOB píše:Londoner: no, vědět to samozřejmě nemohu, ale logicky je to nesmysl, protože nemůže tě bavit něco, co neděláš. A když neřadíš, tak nelze mluvit o zábavě nebo že tě to neřazení baví. Může ti to být pohodlné - třeba já jsem tento případ.
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
necitim se pohodlne když me to auto prakticky porad stveřidičBOB píše:jezdit s AT nemůže bavit nikoho, protože to není o zábavě, ale o pohodlí.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Před vánoci proběhla druhá (po 60tkm) servisní prohlídka, ale počítadlo mě tam poslalo až v 70tkm. Mixér zvuku bohužel vypnout nejde (vyjádření servisu), odpojí se tím celé audio...
Pod stromek jsem si nadělil polep prahů M-Performance, ale nalepení se zrealizuje až po novém roce, tak mám doma aspoň krabici.
V Car Tecu jsem nafasoval M-kalendář a studijní materiál k M2, zas mám nad čím přemýšlet, autu budou za chvilku 3 roky.
Aktuální spotřeba 11,2l, auto funguje
Pod stromek jsem si nadělil polep prahů M-Performance, ale nalepení se zrealizuje až po novém roce, tak mám doma aspoň krabici.
V Car Tecu jsem nafasoval M-kalendář a studijní materiál k M2, zas mám nad čím přemýšlet, autu budou za chvilku 3 roky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
na těma polepama prahů ///M-performance (pro F30 nebo F10) uvažuju taky, oba se dají snadno přizpůsobit a použít na e89...
M-kalendář sem z cartecu dostal taky... studijní materiály k ///M2 ešče ne, máš náskok... už se těším na jízdy... poštou sme dotal z cartecu jejich firemní noviny v nich sa píše:
"předváděcí jízdy + uvedení ///M2 na trh - duben 2016"
M-kalendář sem z cartecu dostal taky... studijní materiály k ///M2 ešče ne, máš náskok... už se těším na jízdy... poštou sme dotal z cartecu jejich firemní noviny v nich sa píše:
"předváděcí jízdy + uvedení ///M2 na trh - duben 2016"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
Už jsem ti to někdy psal; jde to odkódovat přes kabel a program (nebo nakódovat zvuky jiných BMW) anebo se dá koupit toto:M.Z. píše:Mixér zvuku bohužel vypnout nejde (vyjádření servisu), odpojí se tím celé audio...
Aha, děkuji, asi jsem to nějak zasklil. Nějaké číslo, nebo odkaz, kde to koupím bys měl? Nebo tip, kdo by mi kódování na Ostravsku udělal?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To co ti rekli k dynamic sound je blbost...odpojit to jde hednoduse bez jakyhokoli chybovyho hlaseni.. Alespon u f80, pochybuju ze u 135i to bude jinak.. Prijed do brna, odpojim ti to;)M.Z. píše:Před vánoci proběhla druhá (po 60tkm) servisní prohlídka, ale počítadlo mě tam poslalo až v 70tkm. Mixér zvuku bohužel vypnout nejde (vyjádření servisu), odpojí se tím celé audio...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Kua, tak si ze mě dělají prdel? Prý to zkusili, ale odpojí se celé audio, tak nevím.
Nicméně to už možná doklepu i bez plynu
Nicméně to už možná doklepu i bez plynu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz